Τα ζώδια της ημέρας

Υδροχόε, καινούριο και ενδιαφέρον πρόσωπο στον ορίζοντα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα σταθεί στο πλευρό σας η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνοντας συμβάντα που θα αλλάξουν την πορεία αρνητικών υποθέσεων και από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναμένετε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, να ξέρετε πως καταφθάνει και περνάτε σε τακτοποίηση οικονομικού σας ζητήματος. Ερωτικό πρόσωπο θα φανερώσει την έλξη του για εσάς, αν είστε ερωτικά μόνοι, τότε δεν θα υπάρξει λόγος άρνησης.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση. Κανένα πρόσωπο και καμια κατάσταση δεν πρόκειται να σας βγάλει από το δρόμο σας ή από τα σχέδιά σας. Θα παραμείνετε πεισματικά στα θέλω σας και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί η επιμονή σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Κλείνει υπέρ σας μια επαγγελματική σας διεκδίκηση, διεκπεραιώνεται με επιτυχία ένα οικονομικό σας ζήτημα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, από τη μια η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη από την άλλη το τρίγωνο της με τον Δία και τον Ουρανό, δεν θα σας αφήσουν να περιορίσετε την ανάγκη σας για κυριαρχία και δεν θα σας επιτρέψουν να προβείτε σε υποχωρήσεις. Θα δείξετε πείσμα στις απόψεις σας και ισχυρή δύναμη ως προς τις επιθυμίες σας, με αποτέλεσμα να αποφύγετε τους συμβιβασμούς και να περάσετε δυναμικά στην επίτευξη των στόχων σας. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς θα είστε αυτοί που θα αναλάβετε τα ηνία, καταλήγοντας στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Στρώνει η ερωτική σας ζωή, αποδεσμεύεστε από καταστάσεις που έφερναν στασιμότητα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Σε συνάντησή σας, με δική σας πρωτοβουλία, θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα και θα κλείσει λανθασμένες απόψεις, φέρνοντας λύση παρεξηγήσεων. Κάποιο πρόσωπο θα αλλάξει γνώμη για εσάς, συνειδητοποιώντας πως για να σας κερδίσει, θα πρέπει πλέον να κάνει πολλά.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε δυναμικά την εφαρμογή των ιδεών σας. Τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον ερωτικό σας τομέα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τους προσωπικούς σας στόχους, γι' αυτό η σημερινή μέρα ενδείκνυται για αποφασιστικές κινήσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το ερωτικό σας ταίρι, επέρχεται λύση παρεξήγησης και από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη και τολμηρή  πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα, περνώντας σε νέες αναζητήσεις. Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν και ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να στρέψει την προσοχή σας σε θέματα ερωτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με ευχάριστη ερωτική έκπληξη.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, από τη μια η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη από την άλλη το τρίγωνο της με τον Δία και τον Ουρανό θα έχετε ζωηράδα στις διαθέσεις σας και θα περάσετε από συναισθηματικές αναζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια παλιές ανεκπλήρωτες επιθυμίες, δημιουργώντας νέους στόχους. Αυτή τη φορά, θα έχετε την ψυχική δύναμη να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και θα σας παροτρύνω να ρισκάρετε, γιατί θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, πλησιάστε τα πρόσωπα που επιθυμείτε, γιατί τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε όταν το θέλετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας και παράλληλα θα ενισχύσει την απόφασή σας για δυναμικές προσεγγίσεις, τόσο επαγγελματικές, όσο και ερωτικές. Μη σας φανεί περίεργο αν σας σφηνωθεί η ιδέα να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση και θα σας δώσω τη συμβουλή να τολμήσετε να εναντιωθείτε σε ό, τι σας προκαλεί δυσαρέσκεια ή ανία, η χρονική περίοδος ενδείκνυται για ανάληψη ρίσκων. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες ερωτικές ενέργειες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, ζωτικότητα, ενέργεια και όρεξη για τολμηρά βήματα, θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά που θα σας διακατέχουν και στην παρούσα φάση μάλλον δεν θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από φόρτο εργασίας. Το ευχάριστο είναι πως οι κόποι σας στον επαγγελματικό σας τομέα θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε. Σε ερωτική σας υπόθεση, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο τολμηρός χειρισμός σας, θα φέρει ριζική αλλαγή, συνοδευομένη με ευχάριστη κατάληξη.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα σας ωθήσει σε έναν τολμηρό τρόπο σκέψης και ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αφορμή για να αποκτήσετε όρεξη για δράση και πράξεις διεκδίκησης. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη να περάσετε σε προτάσεις, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό, κατορθώνοντας να κερδίσετε τα αισθήματα και την εκτίμηση κάποιων συγκεκριμένων προσώπων. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, θα αποκτήσετε τη διάθεση για κινήσεις δημιουργικές, εποικοδομητικές, αποφεύγοντας προχειρότητες και μισές λύσεις. Στόχος σας θα είναι να κλείσουν οριστικά οι εκκρεμότητες σας, να βάλετε σε τάξη τις ερωτικές σας υποθέσεις και να απεγκλωβιστείτε από ζητήματα που σας προκαλούν αναμονή ή αβεβαιότητα. Ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης, χωρίς πιέσεις και χωρίς ψευδαισθήσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, σήμερα δεν θα καταφέρει κανένα πρόσωπο και κανένα γεγονός να σας δημιουργήσει απαισιόδοξες σκέψεις ή να σας οδηγήσει σε αλλαγή σχεδίων. Αποφασισμένοι θα βαδίσετε στο ρυθμό και στο είδος ζωής που εσείς θέλετε και καμία εξέλιξη δεν θα σταθεί εμπόδιο στην πορεία σας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα ενισχύσει τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα φέρει γεγονότα που η κατάληξή τους θα είναι ανάλογη των προσπαθειών σας. Μια πληροφορία θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σας σχέση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ