ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, οι διαθέσεις σας θα είναι πολύ τολμηρές. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε ερωτικά. Σήμερα τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε  έντονη δράση. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αίτια μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και ο έξυπνος χειρισμός σας θα φέρει αποτέλεσμα άκρως ικανοποιητικό. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη, σχετικά με ένα παλιό ερωτικό σας ζήτημα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη  Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι, με δυνατή αυτοπεποίθηση και αρκετά ανεβασμένοι.  Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπητά πρόσωπα ακόμα και παλιές αγάπες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο από το παρελθόν, με αποτέλεσμα μια σβησμένη φαινομενικά ιστορία να λάβει νέο ξεκίνημα. Η απόφασή σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη  Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, σήμερα η σκέψη σας θα είναι πολύ δημιουργική. Θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας καινούργιες ιδέες, νέοι τρόποι δράσης και θα φτάσετε στα σκαριά μιας μεγάλης επιτυχίας. Θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε τολμηρά και εκδηλωτικά σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε, γι’ αυτό πράξτε άμεσα, αυθόρμητα και χωρίς καθυστερήσεις. Ερωτικό ζήτημα που σας παιδεύει τον τελευταίο καιρό θα έχει επιτέλους ευχάριστη κατάληξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η ηττοπάθεια λαμβάνει τέλος. Με τη  Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, αλλάζουν τα συναισθήματά σας και αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο  προσοχή να μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από  οικογενειακό σας άτομο μπαίνει σε πορεία λύσης και ηρεμεί επιτέλους η ψυχολογία σας.  Έρχεται πρόσωπο ερωτικό με πρόταση που θα βάλει νέα θεμέλια στη ζωή σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία θα σας φέρει συμβάντα που θα ανανεώσουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να επεκταθεί σε καινούργια αντικείμενα εργασίας. Θα υπάρξουν γεγονότα πολύ ευνοϊκά, που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές και σε περίπτωση που σκέπτεστε να προτείνετε κάτι σε κάποιον, τότε μην καθυστερείτε άλλο, προβείτε άμεσα σε πράξεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, θα έχετε διάθεση για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις. Θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο ερωτικό σας ταίρι και για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, τότε φανείτε εκδηλωτικοί στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος και επειδή ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη για δυνατές ερωτικές περιπέτειες, το νου σας να μην καταλήξετε σε ερωτικά μπλεξίματα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που θα  κλείσουν με επιτυχία. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής πρότασης με σίγουρο μέλλον και δυνατές προδιαγραφές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σας ζωή, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε ανασφάλειες ή ανυπόστατες καχυποψίες. Η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει άνοιγμα νέας ερωτικής αρχής.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση ή μια συμφωνία πάνω σε εργασιακό ζήτημα και σας φανερώνω εκ των πρότερων, πως το θέμα θα κλείσει υπέρ σας. Μην παραμελήσετε τον ερωτικό σας τομέα, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, θα είστε ενισχυμένοι με ζωτικότητα και με αρκετά τολμηρή σκέψη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις. Περάστε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε το στόχο σας και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξει μια πρόταση-έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας σχέσης, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, μια επαγγελματική υπόθεση που κυνηγάτε εδώ και πολύ καιρό θα πάρει επιτέλους τις διαστάσεις που επιθυμείτε, με λίγα λόγια θα μπει το νερό στο αυλάκι. Σε συνομιλία τετ α τετ θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε και η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει κατάληξη επιτυχίας. Εκφράστε τη σκέψη σας, ανοίξτε ιδέες και προτάσεις, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Στον ερωτικό σας τομέα, λύνεται μια παρεξήγηση και θα προκύψει γεγονός ένωσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, ενθουσιασμός, δύναμη και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν την εμφάνισή τους επάνω σας.  Η ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεσή σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να σκαρφιστείτε νέους τρόπους ζωής, να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητά σας,  να αλλάξετε σχέδια, ίσως και όνειρα. Θα λάβετε πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιωθεί η ζωή σας και να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω, το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι σύνεση και σωστός προγραμματισμός.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, μια επιτυχία θα κρύβει για εσάς η σημερινή μέρα, γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί στις διαφόρων ειδών προτάσεις που θα σας κάνουν. Η  Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σας δώσει το έναυσμα να κάνετε πράξη ό, τι δημιουργικό σκεφτείτε, γι’ αυτό αξιοποιήστε οποιοδήποτε συμβάν προκύψει.ΑΝ κάποιοι από εσάς έχετε βάλει στόχο να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε επανασύνδεση, τότε μείνετε κοντά στο τηλέφωνό σας, καταφθάνει πρόταση επανένωσης.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr

Τι ερωτευόμαστε, τα πρόσωπα ή τον ίδιο τον έρωτα;

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;