SEX

Η στάση που προτιμούν στο σεξ οι άντρες, δεν είναι ίδια με αυτή που αρέσει στις γυναίκες

Όταν βγαίνουν τα ρούχα και μένετε οι δυο σας, σε αυτή την πιο προσωπική στιγμή, πρέπει να υπάρχει χημεία, αλλιώς δε θα περάσει κανείς σας καλά. Παρόλο που το σεξ είναι μια πολύ υποκειμενική υπόθεση, υπάρχουν και κάποιες σταθερές που με βάση μια μεγάλη μερίδα κόσμου μπορούν κάπως να σε κατευθύνουν στο ποιες είναι οι προτιμήσεις του. 

Έτσι για να ξέρεις τι σε περιμένει.

Μια βρετανική ιστοσελίδα ιατρών έκανε μια έρευνα ανάμεσα σε 1000 ανθρώπους από την Ευρώπη και την Αμερική οι οποίοι βρίσκονται σε σχέση, και ανάμεσα στα άλλα κατέληξαν στο ποια είναι η αγαπημένη σεξουαλική στάση των ανδρών και ποια των γυναικών.

Προφανώς και τα γούστα των δύο φύλων δεν συγκλίνουν ούτε σε αυτό. Αναλυτικότερα, το σχεδόν καθολικό 88 τοις εκατό των ανδρών έβαλε σαν την πιο αγαπημένη του “στάση” το πρωκτικό σεξ, με μόλις το 12 τοις εκατό των γυναικών να συμφωνούν με αυτό. Επίσης οι άνδρες είχαν πολύ ψηλά και το στοματικό, αλλά και το σεξ στα όρθια.

Οι γυναίκες, από την άλλη μεριά, έχουν ως αγαπημένη τους στάση το ιεραποστολικό, ενώ ακολουθούν η καουμπόισα και το κουτάλι.

Ένα ποτ πουρί ίσως είναι η λύση για να απολαύσετε και οι δύο εξίσου το σεξ.