ΥΓΕΙΑ

Να γιατί νιώθεις αυτό το “ευχάριστο” γαργαλητό, όταν θες να πας τουαλέτα

Αν έχεις κάτσει πάνω σε σέλα ή σε πλυντήριο που λειτουργεί και περνάς καλύτερα απ' όσο νομίζεις πως θα έπρεπε, τότε μάλλον αυτό το θέμα είναι για σένα.

Υπάρχουν λοιπόν ορισμένες γυναίκες, οι οποίες όταν νιώθουν την ανάγκη να επισκεφθούν την τουαλέτα για το νούμερο 1, νιώθουν παράλληλα πιο έντονη και την επιθυμία να κάνουν σεξ. Πού οφείλεται αυτό;

Σύμφωνα με το περιοδικό Shape λοιπόν, τα αίτια είναι γεωγραφικά. “Η κλειτορίδα, ο κόλπος και η ουρήθρα (η οποία συνδέεται με την ουροδόχο κύστη), βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Μια γεμάτη ουροδόχος κύστη μπορεί να σπρώξει ορισμένα από τα πιο ευαίσθητα και ευερέθιστα σημεία των γεννητικών οργάνων, όπως η κλειτορίδα και οι διακλαδώσεις της. Επίσης το σημείο G δεν είναι πολύ μακριά από το άνοιγμα της κύστης, γεγονός που επίσης θα μπορούσε να ευθύνεται για κάθε τέτοιο σεξουαλική ανάγκη μπορεί να νιώσεις ότι έχεις”.

Όπως και να ‘χει, να ξέρεις πως αν νιώσεις κάπως έτσι πιο σεξουαλικά, την επόμενη φορά που θα κρατιέσαι για να πας στην τουαλέτα, δεν είσαι (η) μόνη.