ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 28 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η έντονη η επικοινωνιακή σου διάθεση ευνοεί τη σχέση σου καθώς σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου. Οι κοινοί στόχοι είναι κάτι που απολαμβάνετε και σας βοηθά να δραστηριοποιηθείτε σαν ομάδα. Προσοχή το απόγευμα γιατί η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσει.

Ταύρος

Ταύρε, είναι γεγονός ότι οι ευθύνες είναι πολλές και μπορεί αυτό να πιέζει την ψυχολογία σου. Οι ανατροπές σε επαγγελματικά ζητήματα είναι πιθανές. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος, διαφορετικά η ένταση η νευρικότητα θα κυριαρχήσουν. Δεν είναι η καλύτερη λύση η αντιπαράθεση.

Δίδυμοι

Δίδυμε, αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια και την καχυποψία και βρίσκεις δύναμη να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους. Η καλή σου διάθεση σε οδηγεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι αυτά που κεντρίζουν την προσοχή.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι ανασφάλειές σου είναι αυτές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στις συναναστροφές σου όσο και στην ψυχολογία σου. Άφησέ τους φόβους σου στην άκρη για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα καλείσαι να διαχειριστείς.

 

Λέων

Λέοντα, οι συνεργασίες σου μπορεί να προχωρήσουν με θετικό τρόπο αρκεί να βάλεις τα όριά σου και να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει. Πιθανά ξαφνικά γεγονότα έρχονται και αλλάζουν τα δεδομένα και αυτό σου δημιουργεί εντονότερη ανασφάλεια και φόβο. Εκμεταλλεύσου την διορατικότητα για να δεις πως θα κινηθείς χωρίς απώλειες.

Παρθένος

Παρθένε, η καθημερινότητα είναι απαιτητική καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις πιέζουν το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην αφεθείς στη ρουτίνα και τον εκνευρισμό καθώς θα χάσεις την διάθεσή σου και αυτό θα το μεταφέρεις και στους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να κλείσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Ζυγός

Ζυγέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να είσαι δημιουργικός στα επαγγελματικά σου και να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν ευχαρίστηση. Αυτό μπορεί να ανατραπεί τις απογευματινές ώρες καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σου και να δημιουργήσουν προβλήματα σε επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Δείξε ωριμότητα και μη χάνεις την αισιοδοξία σου για κανένα λόγο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένεια και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στα δικά σου πρόσωπα. Η εριστική σου διάθεση το απόγευμα μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Δείξε προσοχή στη συμπεριφορά σου.

Τοξότης

Τοξότη, η επικοινωνία κυριαρχεί και θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Το απόγευμα η νευρικότητα λόγω ξαφνικών αλλαγών μπορεί να έρθει στο προσκήνιο. Φρόντισε να δείξεις λογική και ψύχραιμη σκέψη γιατί είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την οποία ανατροπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες για οικονομική συζητήσεις που μπορεί να έχεις καιρό στο μυαλό σου. Όμως, ουσιαστικά γεγονότα ανατρέπουν τα δεδομένα και δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου και από τα νερά σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, άφησε την εσωστρέφεια στην άκρη και επικεντρώσου σε οτιδήποτε σε γεμίζει. Δείξε το κατάλληλο ενδιαφέρον για τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου και μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στον εαυτό σου, κάτι που θα οδηγήσει τους άλλους να πάρουν απόσταση.

Ιχθύες

Ιχθύες, θέλεις να αναλογιστείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να στιγματίζουν. Αυτό ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε λανθασμένες σκέψεις και έντονα ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή.