ΖΩΔΙΑ

Είσαι Κριός; Τα 4 ζώδια που δεν σου ταιριάζουν ερωτικά

Unsplash

Οι Κριοί θα σβήσουν μόνοι τα κεράκια της τούρτας τους φέτος ή έστω με την παρέα που έχουν στην καραντίνα τους. Απλώς ας ελπίσουμε ότι αυτός ο κάποιος δεν ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Ο Κριός φημίζεται για το έντονο ταμπεραμέντο, τον αυθορμητισμό του και την περιπετειώδη ζωή του. Είναι μία πολύπλοκη προσωπικότητα που χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία.

Αν και υπάρχουν 4 ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα με αυτήν την ιδιαίτερη περίπτωση, υπάρχουν και εκείνα που είναι στον αντίποδα. Δεν θέλουν να είναι ούτε φίλοι, ούτε γνωστοί. Και σίγουρα ούτε ζευγάρι.

Ταύρος

Δύο ζώδια που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους. Εδώ δεν μπορούν να συνεννοηθούν, θα καταφέρουν να χτίσουν μία σχέση ζωής; Ο Κριός αποζητά την περιπέτεια και τις εναλλαγές, ενώ ο Ταύρος νιώθει καλά μόνο μέσα στην ασφάλεια και τη ρουτίνα. Ο Ταύρος παθαίνει εγκεφαλικό με τα αιφνίδια ταξίδια του Κριού, ενώ ο δεύτερος σχεδόν κοιμάται από βαρεμάρα όταν πρέπει να πάνε στην ίδια ταβέρνα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος

Άλλος ένας κακός συνδυασμός. Ο ένας βγάζει τον χειρότερο εαυτό του άλλου και το πιθανότερο είναι ότι θα πλακώνονται όλη μέρα. Διαφέρουν εντελώς στον τρόπο που χειρίζονται τις συγκρούσεις και τα προβλήματα. Ο Κριός χτυπάει με τα κέρατα, ενώ ο Καρκίνος κλείνεται στο καβούκι του. Και όπως είναι αναμενόμενο, έχουν δυνατή σεξουαλική χημεία, αφού δεν τα βρίσκουν σε τίποτα άλλο.

Αιγόκερως

Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ζώδια που έχουν αρκετά κοινά στοιχεία, αλλά δύσκολα θα τα βρουν μεταξύ τους. Είναι και οι δύο εργασιομανείς και βάζουν στόχους, αλλά τα κίνητρά τους είναι πολύ διαφορετικά. Ο Αιγόκερως είναι μεθοδικός και παίρνει τον χρόνο του, ενώ ο Κριός χτυπάει στο ψαχνό. Ερωτικά, είναι η μέρα με τη νύχτα, αλλά μπορούν να γίνουν εξαιρετικοί συνέταιροι.

Κριός

Άφησα το καλύτερο για το τέλος. Ο Κριός έχει για κυβερνήτη τον Άρη και αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά ευέξαπτος και δεν φιλτράρει αυτά που λέει ή κάνει. Αν και κατανοεί έναν άλλον Κριό, χρειάζεται ένα ζώδιο με περισσότερη ηρεμία και ισορροπία, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί χωρίς μεγάλες εντάσεις. Υπάρχει τεράστια σεξουαλική χημεία; Το δίχως άλλο.