ΖΩΔΙΑ

5 λόγοι που η γυναίκα Ζυγός είναι η ιδανική φίλη

Unsplash

Ο Ζυγός ανήκει στα ελαφρώς αμφιλεγόμενα ζώδια. Κάποιοι έχουν να θυμούνται μόνο καλά πράγματα ενώ άλλοι τον αποφεύγουν γιατί βγήκαν μπερδεμένοι από αυτήν τη σχέση.

Αν μιλάμε για γυναίκα Ζυγό (χωρίς να θέλω να κάνω διακρίσεις), η αστρολογία υποστηρίζει ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή στο κομμάτι της φιλίας. Τόσο για παρέα με γυναίκες, όσο και με άντρες. Για ποιους λόγους; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί είναι καλό να υπάρχει μία Ζυγός στη ζωή σου.

Η γυναίκα Ζυγός είναι άνετη κι εξωστρεφής

Είναι αυτή η γυναίκα που κάνει συνεχώς πλάκα, γελάει και μιλάει με όλους. Δεν γίνεται ανταγωνιστική, είναι με το χαμόγελο στα χείλη και θα βρει τον τρόπο να σου φτιάξει τη διάθεση. Αν κρίνω από τη δική μας Μαριλέλλα, εδώ στο Ladylike, επιβεβαιώνω.

Τα πάει καλά με τους άντρες

Η γυναίκα Ζυγός δεν αντιμετωπίζει διαφορετικά τους άντρες. Αν συμπαθεί κάποιον, κάνει παρέα μαζί του και το φλερτ δεν είναι στις προτεραιότητές της. Θεωρεί ότι η φιλία δεν έχει φύλο και είναι απλώς ο εαυτός της.

Έχει τρομερή διαίσθηση

Αν και το ακούς μονίμως για τον Καρκίνο, η γυναίκα Ζυγός έχει τρομερή διαίσθηση. Θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με το που θα σε δει και θα αφιερώσει χρόνο για να σε ακούσει και να σε συμβουλεύσει.

Έχει βρει την ισορροπία

Θα μου πεις, αν δεν βρει την ισορροπία ο Ζυγός, ποιος θα τη βρει; Καταφέρνει και τα κάνει όλα μαζί, με πρόγραμμα και οργάνωση. Ελίσσεται στις αλλαγές και γενικώς δεν χαλάει τη διάθεσή της αν δεν υπάρχει λόγος σοβαρός.

Δίνεται πραγματικά

Είτε μιλάμε για φιλία, είτε για ερωτική σχέση είτε για δουλειά, ο Ζυγός δίνεται ολοκληρωτικά. Επενδύει πολύ στις ανθρώπινες σχέσεις και αφιερώνεται. Γι αυτό και η γυναίκα Ζυγός είναι συνήθως πολύ καλή μαμά.