ΖΩΔΙΑ

Είσαι Καρκίνος; Αυτά τα 4 ζώδια δεν σου ταιριάζουν καθόλου ερωτικά

Unsplash

Διανύουμε τον Ιούλιο, τον μήνα που ο Καρκίνος γιορτάζει τα γενέθλιά του. Αφού μάθαμε ότι ανήκει στα τυχερά ζώδια του φετινού καλοκαιριού που θα ερωτευτούν, ένας Καρκίνος πρέπει να ξέρεις ποια είναι τα ζώδια που καλό είναι να αποφεύγει.

Δεν θα του πούμε εμείς ποιον θα επιλέξει η καρδιά του, αλλά αν θέλει συνέχεια σε αυτήν τη σχέση, τα συγκεκριμένα 4 ζώδια δεν ενδείκνυνται. Έχουν διαφορετική φιλοσοφία στη ζωή και κάνουν τζιζ στην επαφή με Καρκίνο. Δεν το λέμε εμείς, αλλά τα άστρα.

Κριός

Εδώ δεν μιλάμε για σχέση, αλλά το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα αυτοπροσώπως. Μιλάμε για μία σχέση μητέρας- παιδιού που δεν γίνεται ποτέ ισότιμη. Ο Καρκίνος λειτουργεί μητρικά (τι έκπληξη) και ο Κριός είναι ένα αιώνιο παιδί. Έχουν πολύ διαφορετική αντίληψη για το πώς πρέπει να είναι μία σχέση. Ο Κριός είναι παρορμητικός, χωρίς πρόγραμμα. Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος και παίρνει τον χρόνο του πριν από κάθε απόφαση. Ακόμα και για το ποιο μαλακτικό ρούχων θα αγοράσει. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά, εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα.

Δίδυμοι

Ένας πραγματικά δύσκολος συνδυασμός. Αν και γίνονται πολύ καλοί φίλοι, δεν πρόκειται να συναντηθούν σε ερωτικό επίπεδο. Ο Δίδυμος αποφεύγει τους συναισθηματισμούς και και ο Καρκίνος δεν αντέχει την ανάγκη του Διδύμου για τόση κοινωνικότητα. Ο Καρκίνος θίγεται εύκολα και ο Δίδυμος ζει για να πειράζει και να «τραμπουκίζει» τον υπερευαίσθητο Καρκίνο. Άσ’τα να πάνε, σε απλά ελληνικά.

Καρκίνος

Αυτή η περίπτωση όπου το ίδιο ζώδιο σε ζευγάρι, δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ. Φαντάσου δύο ανθρώπους που θίγονται με το παραμικρό, είναι κυκλοθυμικοί, πνίγονται από το συναίσθημα και βγαίνουν όλα τα τραύματα στην επιφάνεια. Επί δύο. Η σωστή επιλογή είναι να μείνουν φιλαράκια για να κλαίει ο ένας στον ώμο του άλλου μετά από κάθε χωρισμό. Δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, κι ας μην τις εφαρμόζουν στον εαυτό τους.

Τοξότης

Εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Ο Τοξότης είναι ταξιδιάρα ψυχή, από κάθε άποψη. Δεν αντέχει τη δέσμευση και είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε περιπέτεια. Ταξίδια, γνωριμίες, γλέντια και (ιδανικά) όχι μονογαμία. Καταλαβαίνεις ότι ο Καρκίνος διαφωνεί με όλα σχεδόν και θα βλέπει τον Τοξότη σε εξωγήινο. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι γίνεται σε αυτήν τη ζωή.