ΖΩΔΙΑ

Είσαι Αιγόκερως; Τα 4 ζώδια με τα οποία ταιριάζεις ερωτικά

Unsplash

Ξεκίνησε κι επίσημα η γενέθλια περίοδος αυτού του ζωδίου και ας σοβαρευτούμε. Ο Αιγόκερως, το λογικό και πρακτικό ζώδιο έχει την τιμητική του και έφτασε η ώρα να μάθουμε ποια είναι τα ζώδια που έχουν φτιαχτεί για να γίνουν το πιθανό άλλο μισό του.

Τον βλέπεις έτσι σοβαρό, προσγειωμένο και ελαφρώς μουντρούχο, αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο ρομαντισμό και ευαισθησία κρύβει βαθιά μέσα του. Αν ταιριάξεις μαζί του, ο Αιγόκερως γίνεται ο πιο πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος που μπορείς να έχεις. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που δε φεύγουν εύκολα από μία σχέση. Μάθε λοιπόν αν είσαι μέσα στα 4 ζώδια που κάνουν σχέση ζωής με έναν Αιγόκερω.

Σκορπιός

Χωρίς υπερβολή, θα λέγαμε ότι ο Σκορπιός με τον Αιγόκερω δημιουργούν ένα power couple. Μπαίνουν και οι δύο μέσα σε μία σχέση, χωρίς να βλέπουν τα πράγματα επιφανειακά. Αυτό σημαίνει ότι παίρνουν τον χρόνο τους και εξετάζουν καλά τα πράγματα πριν προχωρήσουν. Μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τα περνάνε φίνα στο σεξ.

Ταύρος

Άλλο ένα προσγειωμένο και λογικό ζώδιο που πιστεύει πολύ στην οικογενειακή θαλπωρή και τη ρουτίνα. Βλέπουν και οι δύο τη σχέση με παραδοσιακό τρόπο και δημιουργούν σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο. Το κλειδί της επιτυχίας τους είναι ότι θέλουν να θαυμάζουν τον σύντροφό τους. Έχουν πολύ καλή χημεία στο σεξ, αλλά καμιά φορά το παρακάνουν με τη λογική και την υπευθυνότητα.

Παρθένος

Δύο πολύ εργατικά ζώδια. Σε όλα όμως. Στη δουλειά αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις σχέσεις τους. Είναι συνήθως πολύ ώριμοι και πολύ καλοί στο να βρίσκουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Η ασφάλεια είναι πολύ πιο σημαντική από τον ενθουσιασμό και μαζί ζουν ήρεμα και γαλήνια.

Κριός

Άφησα το καλύτερο για το τέλος. Ένα ζευγάρι διαφορετικών προσωπικοτήτων, που όμως έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο Κριός βγάζει το κρυμμένο παιδί του Αιγόκερου στην επιφάνεια και ο Αιγόκερως προσγειώνει τον αλλοπαρμένο Κριό. Έχουν πολύ δυνατή λίμπιντο και ισχυρή αυτοπεποίθηση.