ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 9 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω έντασης στο οικογενειακό πεδίο που καλό είναι να αποφύγεις. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς με τους φίλους σου μακριά από συγκρούσεις και προστριβές.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπο από το φιλικό και κοντινό περιβάλλον που μπορεί να σε απασχολεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Βάλε τέλος στην αναστάτωση.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να ασχοληθείς και να συζητήσεις για τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες με πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου. Ήρθε η ώρα να εκφράσεις ό,τι σε προβληματίζει όλον αυτό τον καιρό.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει επιθετικές διαθέσεις και έντονο παρορμητισμό γι΄ αυτό χρειάζεται προσοχή σε συμπεριφορές που μπορεί να σου στοιχίσουν. Το απόγευμα ενισχύει τις ανασφάλειες για οικονομικά θέματα, εμπιστεύσου την κρίση και το ένστικτό σου.

Λέων

Λέοντα, η μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να απαλύνουν το ψυχολογικό φορτίο.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω έντασης στο οικογενειακό πεδίο που καλό είναι να αποφύγεις. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς με τους φίλους σου μακριά από συγκρούσεις και προστριβές.

Ζυγός

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα σε προβληματίσουν. Αξιοποίησε τις στιγμές για να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα μακριά από εντάσεις και αντιδικίες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες στην προσωπική σου ζωή λόγω έντονης νευρικότητας. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σε αποφορτίσουν.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα αυξάνει την καχυποψία και τις αμφιβολίες, δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου προκαλώντας εντάσεις. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη να απολαύσει στιγμές με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες σου εντονότερα από ποτέ.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες λύσεις σε καθημερινό επίπεδο, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να είσαι ψύχραιμος. Το απόγευμα σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παρέες πού μπορείς να περάσεις μοναδικά ξεφεύγοντας από πιθανά προβλήματα.

Ιχθύες

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν και το κέφι απογειώνεται.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια