ΖΩΔΙΑ

Είσαι Υδροχόος; Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Unsplash

Ας ξεκινήσουμε με μία παραδοχή. Κανένα ζώδιο δεν ταιριάζει 100% με τον Υδροχόο. Όχι ότι μας έχει φταίξει σε κάτι. Αλλά αντικειμενικά, είναι ένα εκκεντρικό ζώδιο που ζει σε ένα δικό του σύμπαν και έχει μία εντελώς δική του φιλοσοφία.

Ας πούμε ότι βλέπει μπροστά και οραματίζεται πράγματα που οι άλλοι δεν έχουν καν σκεφτεί. Ή απλώς είναι στον δικό του πλανήτη και τον αποδέχεσαι έτσι όπως είναι ακριβώς. Το πρώτο βήμα για να το πετύχεις είναι να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 4 ζώδια. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξεις με τον Υδροχόος και να καταλάβεις την τρελή του φύση.

Κριός

Είναι το ζώδιο με το οποίο ο Υδροχόος έχει εκρηκτική χημεία. Περνούν πολύ καλά (σεξουαλικά μιλώντας) και βρίσκουν πράγματα για να γελάνε και να διασκεδάζουν. Το πρόβλημα είναι ότι η ρουτίνα μπορεί να έρθει πολύ γρήγορα, ειδικά για έναν Κριό που βαριέται. Ο Υδροχόος αποστασιοποιείται όταν θυμώνει, ενώ ο Κριός είναι παρορμητικός και θέλει να τα πει σταράτα. Υπάρχει λύση; Αν τα δύο αυτά ζώδια μοιραστούν τα χόμπι τους και αντέχουν να περνούν λίγο χρόνο χωριστά, όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Προφανώς και οι Δίδυμοι μπορούν να καταλάβουν έναν Υδροχόο. Τα ζώδια του Αέρα κάνουν τρελά πράγματα μαζί και δεν λένε όχι σε νέες εμπειρίες. Ζουν έναν τρελό και νεανικό έρωτα που τους βγάζει την πιο ρομαντική πλευρά τους. Αυτό που τους δυσκολεύει είναι να αποκτήσουν οικειότητα και να συνδεθούν σε βάθος. Αν αποδεχθούν και οι δύο ότι υπάρχουν και αμήχανες ή βαρετές στιγμές σε μία σχέση, θα είναι ένα πολύ δυνατό ζευγάρι.

Ζυγός

Εδώ πάλι έχουμε να κάνουμε με έναν εύκολο συνδυασμό. Έχουν την ίδια όρεξη για ταξίδια και γνωριμίες με νέους φίλους. Δημιουργούν τις συνθήκες για το πιο πετυχημένο πρώτο ραντεβού. Από τη μία ο Υδροχόος δίνει μία δόση τρέλας στη σχέση, ενώ ο Ζυγός φέρνει την ισορροπία και τον απαραίτητο ρομαντισμό. Και καλούς απογόνους σας εύχομαι.

Τοξότης

Υπάρχει μεγάλη ταύτιση μεταξύ των συγκεκριμένων ζωδίων. Έχουν μεγάλη ανάγκη την ελευθερία και δεν αντέχουν την καταπίεση. Αν είναι να μπουν σε μία σχέση, θα το κάνουν μόνο αν ο άλλος σέβεται την ανεξαρτησία τους. Ταυτόχρονα, θα κάνουν μαζί ταξίδια και θα διασκεδάζουν με φίλους. Ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί αυτή η σχέση είναι να μην πέσει ποτέ σε τέλμα. Να μείνει η σπίθα ζωντανή με εκπλήξεις. Και μπόλικη ελευθερία. Και το τελευταίο το έχει μεγάλη ανάγκη ένας Υδροχόος.