ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα και προδίδονται από μόνα τους

Unsplash

Δεν είναι όλα τα ψέματα άσχημα. Κάποιες φορές αναγκάζεσαι να το κάνεις, προκειμένου να μην πληγώσεις τα συναισθήματα αυτού που αγαπάς. Τα λευκά αθώα ψέματα είναι έως και απαραίτητα. Δεν μπορούν όμως να τα πουν όλοι.

Υπάρχουν 3 συγκεκριμένα ζώδια που δεν αντέχουν να λένε ψέματα και τους φαίνεται. Καθένα από αυτά δυσκολεύεται για διαφορετικούς λόγους αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Προδίδονται από τις εκφράσεις του προσώπου τους και τους καταλαβαίνεις αμέσως. Αν μη τι άλλο, ξέρεις ότι λένε πάντα αλήθεια.

Κριός

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβεις πότε λέει ψέματα ένας Κριός. Ένα αυθόρμητο και παρορμητικό ζώδιο που δεν λειτουργεί τόσο πολύ με τη λογική και δεν φημίζεται για την υπομονή του. Ένα ψέμα θέλει χρόνο και πλάνο για να κατασκευαστεί και ένας Κριός προτιμά να ξοδεύει την ενέργειά του σε πράγματα που του αρέσουν.

Καρκίνος

Ο drama queen του ζωδιακού μπορεί να τρελαίνεται με τις εντάσεις και τα δράματα, αλλά μισεί τα ψέματα. Και ακριβώς επειδή είναι τόσο εκδηλωτικός και εκφραστικός, θα το δεις στο πρόσωπό του όταν αποπειραθεί να αποκρύψει την αλήθεια. Είναι πολύ πιθανό να τον πιάσουν τα κλάματα από την ένταση της στιγμής. Πίεσε λίγο έναν Καρκίνο και θα σου ζητήσει συγγνώμη για το ψέμα, πριν καν φτάσει στο σημείο να το πει.

Παρθένος

Ο λογικός και τελειομανής Παρθένος αδυνατεί να πει ψέματα, όχι επειδή δεν το θέλει, αλλά επειδή δεν μπορεί. Θα οργανώσει ένα πολύπλοκο σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος, αλλά στην πορεία θα τα βάλει με τον εαυτό του που δεν είναι πολύ καλός στην υλοποίηση. Θα θυμώσει, θα εγκαταλείψει την προσπάθεια και θα αποχωρήσει. Μπορεί και να σου βάλει τις φωνές.