ΖΩΔΙΑ

Είσαι Τοξότης; Τα 3 ζώδια με τα οποία έχεις καρμική σχέση

Unsplash

Ο Δεκέμβριος έρχεται να κλείσει μία από τις πιο δύσκολες χρονιές που έχουμε ζήσει ever και απλά ελπίζουμε ότι θα μας αποζημιώσει για το υπόλοιπο έρωτες. Με αγάπη, υγεία, λεφτά, τύχη και ωραίες γιορτές.

Στο μεταξύ, ας μην ξεχνάμε το ζώδιο που γιορτάζει μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν υπάρχει ένας Τοξότης στη ζωή σου, ξέρεις πόσο ενδιαφέρουσα και πολύπλευρη προσωπικότητα είναι. Πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις για εκείνον και πόσο ενδιαφέρουσα μπορεί να κάνει τη ζωή σου. Αν μάλιστα, ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, η καρμική σχέση είναι αναπόφευκτη.

Καρκίνος

Αυτό δεν το περίμενες. Αν και συνήθως διαβάζεις ότι ο Τοξότης δεν κάνει καλό match με έναν Καρκίνο, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Είναι όντως δύο ζώδια εντελώς διαφορετικά. Από τη μία, έχεις τον ευαίσθητο Καρκίνο που θέλει να κάνει cocooning στο σπίτι του, κι από την άλλη τον ταξιδιάρη Τοξότη. Αν λειτουργήσουν συμπληρωματικά, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το πρόβλημα ξεκινά όταν ο ένας πάει να αλλάξει τον άλλον. Αν υπάρχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, όλα θα πάνε καλά. Όπως και σε κάθε σχέση εδώ που τα λέμε.

Παρθένος

Άλλο ένα καρμικό ζευγάρι. Ο τελειομανής και προσεγμένος Παρθένος δεν φαίνεται να κολλάει με τον ατημέλητο και παρορμητικό Τοξότη. Αυτό όμως που τους ενώνει είναι ο εγκεφαλικός τρόπος με τον οποίο λειτουργούν. Μπορούν να κάθονται να συζητούν με τις ώρες χωρίς να βαριούνται. Και επειδή στις καρμικές σχέσεις, ο άλλος έρχεται για να σε συμπληρώσει και να σε μάθει πράγματα, έτσι κι εδώ μπορούν να γίνουν πολλά, αν υπάρξει καλή χημεία και συνεργασία.

Αιγόκερως

Το διπλανό ζώδιο μπορεί να λειτουργήσει καρμικά, τόσο ερωτικά όσο και επαγγελματικά. Ο Τοξότης οραματίζεται και πλανάρει και ο λογικός Αιγόκερως υλοποιεί βάζοντας όρια. Από την άλλη ο αισιόδοξος Τοξότης επιτρέπει στον μουντρούχο Αιγόκερω να χαλαρώνει και λίγο και να μην ασχολείται μόνο με τη δουλειά. Καταλήγουμε λοιπόν ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αρκεί να υπάρχουν κοινές αξίες και βάσεις ώστε οι σύντροφοι να στηριχτούν σε αυτές και να εξελίξουν τη σχέση. Είπε κανείς ότι ο έρωτας είναι εύκολο πράγμα;