ΖΩΔΙΑ

Οι θεαματικές αλλαγές που έρχονται τον Δεκέμβριο, με βάση το ζώδιό σου

Unsplash

Καλό μήνα σε όλους. Είναι ο τελευταίος μήνας το 2020 αλλά και εκείνος που θα μάς φέρει τα Χριστούγεννα και ό,τι αυτά συμβολίζουν. Τη χαρά, την αγάπη, το μοίρασμα αλλά και κάποιες απαραίτητες αλλαγές.

Η έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου σηματοδοτεί μία νέα περίοδο αλλαγών. Ο Δεκέμβριος έρχεται για να στρέψει την προσοχή μας στο να δείξουμε την αγάπη, το νοιάξιμο και να αλλάξουμε αυτά που δεν μάς κάνουν καλό. Ό,τι και να γίνεται, είναι ο μήνας της ελπίδας και ο μήνας που πρέπει να κάνουμε προτεραιότητα τον εαυτό μας.

Κριός

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που σου δείχνει πώς να ξεχάσεις όσα ξέρεις και να προσεγγίσεις τη ζωή με άλλον τρόπο. Νιώθεις καλά με το να κάνεις λάθη γιατί έτσι θα μάθεις και θα εξελιχθείς. Μέσα από τις πράξεις σου, ανακαλύπτεις ότι το καλό επιστρέφεται.

Ταύρος

Μόλις μπήκε ένας μήνας που θα σε κάνει να απομακρυνθείς από την τοξικότητα και να ξεχάσεις τον αρνητισμό που νιώθεις για κάποιους ανθρώπους. Αν και δεν είναι εύκολο να αλλάξεις αυτά που ξέρεις, ώρα να θριαμβεύσεις.

Δίδυμοι

Αν είσαι σε μία σχέση που νιώθεις ότι δεν σε εξελίσσει, μάλλον φτάνει προς το τέλος της. Αν είσαι single, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που σε καταλαβαίνει απόλυτα. Ξέχνα τη λογική. Άκου μόνο το ένστικτό σου.

Καρκίνος

Ο Δεκέμβριος έρχεται για να σε αναγκάσει να πάρεις τα ηνία στη δουλειά και να σταματήσεις να υποσκάπτεις τα ταλέντα σου. Δώσε προσοχή στη σωματική και ψυχική υγεία σου και μην αναζητάς έναν σύντροφο που σε ολοκληρώνει, αλλά που σε συμπληρώνει.

Λέων

Ο ρομαντισμός είναι στα ύψη και θα φέρει μία πολύ σημαντική γνωριμία. Ή μπορεί να τελειώσει μία σχέση που δεν σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι. Μία νέα δημιουργική ευκαιρία θα παρουσιαστεί μπροστά σου. Τον νου σου.

Παρθένος

Μία νέα προσθήκη στη ζωή σου. Θα είναι παιδί; Θα είναι σκυλί; Μήπως σκοπεύεις να μετακομίσεις; Μπορεί να αλλάξεις και δουλειά. Ό,τι και να γίνει, θα είναι για καλό πάντως.

Ζυγός

Βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο. Δεν χρειάζεται να κολλάς σε λεπτομέρειες γιατί δεν πρόκειται αυτό να σε βοηθήσει. Με το να σταματήσεις να κάνεις focus σε αυτές, ανοίγεις την πόρτα σε ατελείωτες ευκαιρίες και πιθανότητες.

Σκορπιός

Προετοιμάζεσαι πολύ καιρό για κάτι καινούριο. Αυτό όμως που θα κρίνει το αποτέλεσμα, είναι το κατά πόσο μπορείς να «παντρέψεις» τη λογική με το συναίσθημα. Θα σε βοηθήσουν οι δικοί σου άνθρωποι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης

Νιώθεις να έχεις κολλήσει; Έρχονται σπουδαίες αλλαγές, αλλά κρίνεται από το πώς φέρεσαι στον εαυτό σου και πώς δείχνεις τις προθέσεις σου στους άλλους. Δώσε προσοχή στους άλλους και θα μάθεις πολλά.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που σου μαθαίνεις πώς να προσέχεις αυτά που λες και τι επίπτωση έχουν στους γύρω σου. Αν απομακρυνθεί κάποιος άνθρωπος από τη ζωή σου, θα είναι για καλό. Θα έρθουν καλύτερα πράγματα, αρκεί να το πιστέψεις.

Υδροχόος

Αρχίζουν να φεύγουν τα βάρη από πάνω σου και παρουσιάζεται κάτι καινούριο. Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους και θα πετύχεις σπουδαία πράγματα.

Ιχθύς

Θα λάβεις πολύ μεγάλη αναγνώριση στη δουλειά και πιστεύεις αρκετά στον εαυτό σου ώστε να πετύχεις τα επαγγελματικά σου όνειρα. Βρίσκεις τους σωστούς συνεργάτες και παίρνεις τα ηνία της ζωής σου.