ΖΩΔΙΑ

Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Ταύρος με κάθε ζώδιο ξεχωριστά; Υπάρχει το απόλυτο ταίρι;

Unsplash

Έφτασε επιτέλους η εποχή του πιο πολύπλευρου ζωδίου. Του ζωδίου που συνδυάζει τη λογική με τις απολαύσεις της ζωής.

Ο Ταύρος διανύει τον μήνα των γενεθλίων του και τώρα που άνοιξε η εστίαση θα ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί για να συνοδεύσει το υψηλής ποιότητας γεύμα του. Μήπως όμως εκεί στη γενέθλια έξοδο, κρύβεται ο μεγάλος έρωτας του Ταύρου; Πριν προχωρήσεις, δες ποια ζώδια έχουν πιθανότητες να γίνουν το άλλο σου μισό.

Κριός

Υπάρχει πολλή έλξη και δυνατό συναίσθημα σε αυτό τον συνδυασμό, αλλά και αρκετές προκλήσεις. Τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να έχουν μία καλή χημεία στο φιλικό και το ερωτικό κομμάτι. Και οι δύο αναζητούν διάρκεια και ένταση, αλλά τα προβλήματα ξεκινούν όταν τα ιδανικά και οι στόχοι τους κινούνται σε άλλο μήκος κύματος. Συνήθως οι Κριοί δεν παίρνουν τη ζωή τόσο σοβαρά και έχουν μία χαλαρότητα στη συμπεριφορά τους που εκνευρίζει τους πάντα μετρημένους και νοικοκυρεμένους Ταύρους. Τα δυνατά σημεία τους είναι η ειλικρίνεια, το πάθος και η κοινή προσδοκία για οικογενειακή ευτυχία.

Ταύρος

Αυτοί οι δύο ξέρουν τι θέλουν ο ένας από τον άλλον, ξέρουν τις ευαισθησίες τους και γνωρίζουν πώς να συμπεριφερθούν ώστε να φτάσουν σε μία ευτυχισμένη συνύπαρξη. Εξωτερικά οι άλλοι τους βλέπουν σαν ένα προσγειωμένο ζευγάρι, αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες υπάρχει πολύ πάθος και ερωτική φλόγα που τροφοδοτεί τη σχέση με δύναμη και διάρκεια. Είναι και οι δύο αρκετά συντροφικοί, αγαπούν την ύλη και τις απολαύσεις και δεν θα διστάσουν να λιώσουν στο σπίτι και να αφεθούν στην καλοπέραση χωρίς ενοχές. Ο μόνος κίνδυνος είναι να αφεθούν τόσο πολύ στη ρουτίνα, η οποία είναι ο γνωστότερος δολοφόνος σχέσεων και να την αφήσουν να μαραθεί αργά, αλλά σταθερά, δίχως σχεδόν να το καταλάβουν.

Δίδυμοι

Οι Ταύροι έλκονται πάρα πολύ από την κοινωνικότητα και τις έξυπνες ατάκες των πάντα χαριτωμένων Διδύμων. Τους αρέσει η αυτοπεποίθηση που έχουν στον κοινωνικό στίβο, αλλά δεν μπορούν παρά να νιώθουν τις γνωστές τους ανασφάλειες όταν βλέπουν πόσο έτοιμες είναι πάντα να πετάξουν μακριά, αυτές οι πεταλούδες του ζωδιακού. Για να δουλέψει αυτή η σχέση πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσουν την ελευθερία που έχουν τόσο ανάγκη οι Δίδυμοι, να ξεπεράσουν την κτητικότητα τους και να δείξουν ανοχή στις οικονομικές ατασθαλίες των παιδιών του Ερμή.

Καρκίνος

Είναι και οι δύο συναισθηματικά ζώδια που επιζητούν την ασφάλεια, αγαπούν το ίδιο πολύ την οικογένεια και φοβούνται εξίσου την περιπλάνηση στο άγνωστο. Σέβονται τους θεσμούς, δένονται με ανθρώπους και αντικείμενα και το σπίτι τους είναι το βασίλειο τους. Αυτό τους δίνει όλα τα εφόδια να γίνουν ένα ταιριαστό ζευγάρι. Υπάρχει πάθος και αισθησιασμός, αν και θα εκφραστούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς δεν τους αρέσουν οι δημόσιες επιδείξεις τρυφερότητας, διότι νιώθουν την ανάγκη να προστατεύουν τον συναισθηματικό τους κόσμο. Αυτή η ανάγκη τους για προστασία είναι ταυτόχρονα και η Νέμεσις τους, διότι χώνουν τη μύτη τους εύκολα ο ένας τα προσωπικά δεδομένα του άλλου.

Λέων

Είναι και οι δύο πολύ πεισματάρηδες και θα υπάρξουν πολλές αφορμές για να αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους. Το λιοντάρι θα ακολουθήσει πιστά τους κανόνες καταρχήν, αλλά δεν πρόκειται στη συνέχεια να υποκύψει στα καπρίτσια και τις φαντασιώσεις του Ταύρου, διότι έχει τα δικά του να εκπληρώσει. Και οι δύο χρειάζονται προσοχή και τρυφερότητα, αλλά και οι δύο πιστεύουν ότι ο άλλος οφείλει να τους την προσφέρει. Όμως, ακόμη και όταν γίνεται αυτό μπορεί να μην το βλέπουν, διότι συχνά τους τυφλώνει ο ανταγωνισμός. Αν δεν προσέξουν μπορεί να πληγώνουν διαρκώς ο ένας τον άλλον και συχνά το πείσμα να τους εμποδίζει από το να συμφιλιωθούν, ακόμα και από τον πιο ανόητο τσακωμό.

Παρθένος

Ο έρωτας έρχεται φυσικά για αυτό το ταιριαστό ζευγάρι, που εκτιμά την αγάπη, τη δουλειά και βρίσκει χαρά στη συνεργασία και την καθημερινότητα. Βρίσκουν σχετικά σύντομα ο καθένας τον ρόλο του μέσα στη σχέση, με έναν ισότιμο τρόπο, έχοντας ξεκάθαρα όρια και μία διαύγεια ως προς τους κοινούς τους στόχους. Υπάρχει πίστη, φροντίδα και σεβασμός στο οικογενειακό πλαίσιο, κάτι που προσφέρει και μία ευκολία στη δημιουργία δικής τους οικογένειας. Τα καλά παιδιά γίνονται καλοί γονείς. Είναι και οι δύο πιστά άτομα, τα οποία δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία χωρισμού εύκολα και ελαφρά την καρδία. Ούτε ο Ταύρος, αλλά ούτε κι ο Παρθένος.

Ζυγός

Η ομορφιά, ο ερωτισμός και η πολυτέλεια, φέρνουν κοντά αυτό το ζευγάρι και το κρατούν ενωμένο μέχρι το τέλος ή μέχρι να λυθούν τα «μάγια». Το πάθος και η αγάπη έρχονται εύκολα στα παιδιά της Αφροδίτης. Μαζί θα εξερευνήσουν τον κόσμο της τέχνης, της ομορφιάς και των αισθητικών απολαύσεων, αλλά και αυτόν του έρωτα και του συναισθήματος. Μαζί απολαμβάνουν την καλή ζωή, αλλά δεν έχουν και κανένα ενδοιασμό στο να βουλιάξουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και να λιώσουν μπροστά στην τηλεόραση. Ο Ζυγός σαν πιο εξωστρεφής διατηρεί το μεγαλύτερο κομμάτι της επαφής με το κοινωνικό σύνολο και λειτουργεί διπλωματικά και πιο υποχωρητικά στη σχέση. Ερωτικά είναι πάρα πολύ συμβατοί και ευρηματικοί, αλλά κυρίως δίνουν όλο τους το ενδιαφέρον στον σύντροφό τους.

Σκορπιός

Τα αντικρινά αυτά ζώδια είναι ο πιο έντονος και ίσως ο πιο συμβατός συνδυασμός από όλους. Ο Σκορπιός έχει την ευχέρεια να οδηγεί τα συναισθήματα σε ένα ευαίσθητο μονοπάτι, από όπου δύσκολα μπορεί να δραπετεύσει ένας Ταύρος. Με μαεστρία εξυφαίνει ένα μυστηριώδες σκηνικό, το οποίο μαγεύει τα παιδιά της Αφροδίτης που λατρεύουν το μυστήριο και το σαγηνευτικό χαρακτήρα των σκοτεινών, σχεδόν ακατανόητων πτυχών του. Ο Σκορπιός αφήνει τα ηνία της σχέσης στα χέρια τους και με αυτή του την κίνηση δημιουργείται η απαραίτητη ασφάλεια για μία καλή φιλία ή έναν ερωτικό δεσμό. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, πάθος, αλλά και συνεργατικότητα, που μπορεί να κρατήσει για μία ζωή.

Τοξότης

Ένας Τοξότης μπορεί να βοηθήσει τον Ταύρο να σπάσει κάποια από τα ταμπού του. Καταρχήν μπορεί να του διαλύσει το αρχέτυπο της σχέσης, όπως το έχει στο μυαλό του. Να του μάθει να μην είναι τόσο αυστηρός με τη ζωή να «ρέει» περισσότερο. Μαζί μπορεί να έχουν αυτή την περιπέτεια, αυτό το ταξίδι χωρίς πολλά άγχη και χωρίς αγκυλώσεις. Στην αρχή ο Ταύρος, σαν πιο κτητικός, μπορεί να αγανακτήσει, αλλά η φυσική έλξη που δημιουργείται μεταξύ τους και η ανέμελη αισιοδοξία του Τοξότη, καταρρίπτουν τις όποιες αντιστάσεις. Δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι υπάρχει ένα βαρετό λεπτό στη ζωή τους.

Αιγόκερως

Εδώ υπάρχει μία βάση που μπορεί να δώσει πολύ καλά θεμέλια, διότι κυριαρχεί η εμπιστοσύνη, η πίστη και η κατανόηση ανάμεσα σε συμβατές φύσεις. Και οι δύο είναι παθιασμένοι και ανθεκτικοί, αγαπούν αυτά που μπορεί να τους προσφέρει το χρήμα, ξέρουν να εκτιμούν την ασφάλεια και η αγάπη τους μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου. Είναι αρκετά σοβαροί με τους θεσμούς, με την οικογένεια, την εργασία και δεν τρομάζουν με την κρυφή εσωστρέφεια που και οι δύο έχουν κατά βάθος. Αν υπάρξουν ρήξεις μπορεί να δείξουν και οι δύο τον άκαμπτο εαυτό τους και να μην υποχωρούν ούτε βήμα. Κλασικός Ταύρος.

Υδροχόος

Στο φιλικό κομμάτι υπάρχει εμπιστοσύνη, κατανόηση, η επικοινωνία ρέει εύκολα και μπορούν να είναι εκεί ο ένας για τον άλλον για μία ζωή. Στο αισθησιακό κομμάτι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, διότι ο Ταύρος προσφέρει στον σύντροφό του όλα όσα επιθυμεί και ο Υδροχόος είναι πάντα ένας ιδιαίτερα ενεργητικός και πρόθυμος ερωτικός παρτενέρ. Αν αποφασίσουν να ενώσουν τις ζωές τους και οι δύο θα το κάνουν με συνείδηση και θετικές προδιαγραφές, διότι είναι και οι δύο πιστοί σε γενικές γραμμές. Εκεί που λίγο το χάνουν είναι στο ρομαντικό κομμάτι. Τα πράγματα τείνουν να χάνουν τον ενθουσιασμό τους και να μην υπάρχει το απαραίτητο πάθος ή να μην συντηρείται καλά.

Ιχθύς

Ένας Ταύρος είναι ο ιδανικός σύντροφος για να βοηθήσει με την πρακτικότητα του τον ονειροπόλο Ιχθύ. Η ρομαντική και αισθαντική φύση τους δεν θα προσγειωθεί ανώμαλα με αυτόν τον γήινο έρωτα, που διαθέτει την απαραίτητη υπομονή και αφοσίωση ώστε να δώσει την πολυπόθητη συντροφικότητα, αλλά και την ερωτική προσοχή που επιζητούν. Υπάρχει μία δυνατή φυσική, αλλά και πνευματική επικοινωνία ανάμεσα στα δύο αυτά ζώδια. Η οικιακή τους συνύπαρξη είναι εξαιρετική, καθώς ένας Ιχθύς βάζει τον σύντροφό του πάνω από τις δικές του ανάγκες, κάτι που ικανοποιεί απόλυτα έναν Ταύρο. Θα ανταποδώσει με πίστη και αφοσίωση, η οποία δεν θα χρειάζεται καν να εκφραστεί με λόγια.