ΖΩΔΙΑ

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο.

Ο Μάιος φέρνει τις ευλογίες ενός ξεχωριστού Δία που προχωρά στις 14/5 στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησης του, τους Ιχθύς, έστω και για μια δοκιμαστική και βραχεία πτήση μέχρι το τέλος Ιουλίου. Επίσης, φέρνει την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 26/5, αλλά και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος του.

Ο «Άγιος Βασίλης» του Ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας, στις 14/5 αλλάζει ζώδιο και προχωρά στους Ιχθύς. Συνήθως παραμένει σε κάθε ζώδιο για περίπου έναν χρόνο. Όμως φέτος θα μείνει για πολύ λιγότερο, από τις 14/5 μέχρι τις 28/7. Ο Δίας (πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας) κυβερνούσε τον Τοξότη και τους Ιχθύς. Στη μοντέρνα αστρολογία ο Ποσειδώνας θεωρείται συγκυβερνήτης. Στο ζώδιο των Ιχθύων ο Δίας έχει αίγλη και θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για τα ζώδια του νερού: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

Κριός

Καλό μήνα! Ο Μάιος δεν υπόσχεται ξεκούραση και χαλαρότητα, αλλά δεν νομίζω ότι κι εσείς ενδιαφέρεστε για ένα τέτοιο σενάριο. Ο Άρης, σε κόντρα από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα, θα σας πιέζει είτε σε θέματα σπιτιού είτε δουλειάς. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια χωροταξική αλλαγή αυτό τον μήνα για σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν και οι δυο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης στο ωροσκόπιό σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιρροή τους τον Μάιο, ειδικά μέχρι τις 20/5, για να προωθήσετε τα σχέδια, τις σπουδές, τη δουλειά και τις ικανότητές σας.

Ταύρος

Ο μήνας των γενεθλίων σας τα διαθέτει όλα: σασπένς, γρήγορους ρυθμούς, εξελίξεις προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά και κάποια αγκάθια προς το τέλος του, που πρέπει να διαχειριστείτε με τη δέουσα προσοχή. Η έμφαση πάντως του μήνα θα είναι στο χρήμα! Τα γενέθλιά σας συνεχίζονται μέχρι τις 20/5, αλλά θα έχετε κάποιες αποχωρήσεις από το ζώδιο σας. Η πρώτη αφορά τον Ερμή που προχωρά στους Διδύμους από τις 4/5 κι έπειτα, και η δεύτερη την Αφροδίτη που προχωρά επίσης στους Διδύμους μετά τις 9/5. Είστε έτοιμοι να βγάλετε λεφτά; Ερμής και Αφροδίτη θα βρίσκονται μέσα σε αυτό τον τομέα στο ωροσκόπιο σας για το υπόλοιπο του Μαΐου. Είναι η στιγμή να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τονώσετε το εισόδημά σας.

Δίδυμοι

«Βγαίνοντας στο φως» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των προβλέψεων του Μαΐου για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς σιγά σιγά οι πλανήτες μετατοπίζονται από τον Ταύρο και τον 12ο «ανήλιαγο» οίκο του ωροσκοπίου σας στο δικό σας ζώδιο. Πρώτος και καλύτερος περνά στο ζώδιο σας, στις 4/5, ο κυβερνήτης σας Ερμής για να τρέξει τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Ακολουθεί η Αφροδίτη στις 9/5 που σας κάνει πιο ελκυστικούς στους άλλους και βρίσκετε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμφωνούντες για να σας υποστηρίξουν. Η Αφροδίτη, σας ωθεί να δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες στα θέματα των σχέσεων.

Καρκίνος

Ο Μάιος σηματοδοτεί το διάστημα πριν τον ερχομό των δικών σας γενεθλίων και καθώς οι πλανήτες εισχωρούν στο ζώδιο των Διδύμων, για εσας αυτή η κινητικότητα λαμβάνει χώρα σε ένα πιο μυστικό, αθέατο, παρασκηνιακό σημείο στο ωροσκόπιό σας, άρα η δράση σας με κάποιο τρόπο παραμένει κάπως κρυφή. Φυσικά είναι ένας μήνας αρκετά απαιτητικός καθώς ο Άρης παραμένει σε όλη τη διάρκειά του στο ζώδιό σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας, σχέσεων και στη δουλειά. Το νευρικό σας σύστημα θα δοκιμαστεί κάποιες φορές.

Λέων

Ξεκινά μια περίοδος που πρέπει να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις, αλλά και τους στόχους σας. Η επιρροή των πλανητών από τους Διδύμους θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια, αλλά και ευκαιρίες. Τα φλερτ ανθίζουν τον Μάιο, αλλά προσοχή μην μπερδέψετε ένα φλερτάκι και το θεωρήσετε υλικό για σοβαρή σχέση. Όχι ότι δεν υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα, αλλά θα πρέπει να δώσετε χρόνο και να μην βιαστείτε. Γενικότερα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βιαστείτε και στο να σπάσετε σχέσεις και δεσμούς.

Παρθένος

Από την αρχή του μήνα θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας, καθώς εκεί θα περάσουν διαδοχικά ο Ερμής στις 4/5 και η Αφροδίτη στις 9/5. Αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα ένα κλίμα εξελίξεων σε θέματα καριέρας και μπορεί να έχετε προτάσεις, ίσως και περισσότερες από μια, επαγγελματικά που μπορεί να σας βάλουν σε δίλημμα σχετικά με ποια να επιλέξετε. Από την άλλη, αυτή η συγκυρία κάνει τον Μάιο έναν ιδιαίτερα κοινωνικό μήνα για εσάς και η παρουσία σας θα είναι έντονη και πέρα από την επαγγελματική σας υπόσταση και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Ζυγός

Ο Μάιος, μολονότι δεν θα είναι ένας ξεκούραστος και χαλαρός μήνας, υπόσχεται να έχει και κάποιες ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Το ότι φεύγουν οι πλανήτες από τον Ταύρο και προχωρούν στους αέρινους Διδύμους, που σαν ενέργεια σας ταιριάζουν περισσότερο, μόνο στα θετικά μπορεί να προσμετρηθεί. Καταρχάς ο Ερμής στις 4/5 προχωρά στους Διδύμους και τον ακολουθεί στις 9/5 η Αφροδίτη. Αυτό θα διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία, αλλά και τις σχέσεις σας. Απλά θα πρέπει να είστε ευθείς στην προσέγγιση σας στους άλλους, χωρίς να μασάτε τα λόγια σας.

Σκορπιός

Ένα πολύ μεγάλο μέρος του Μαΐου θα ασχοληθείτε κυρίως με τις οικονομικές λεπτομέρειες ενός πρότζεκτ, μιας συνεργασίας ή μπορεί να έχετε να διακανονίσετε λογαριασμούς, χρέη, οφειλές, να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες. Απλά όλα τα παραπάνω μην τα αφήσετε για το τέλος του μήνα, διότι εκεί οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα και θα σας στηρίζει με κάθε τρόπο στις διεκδικήσεις και τις αναζητήσεις σας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον Ταύρο, μέσα στον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της εργασίας, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις καθημερινές σας ρουτίνες, στα θέματα διατροφής και άσκησης, αλλά και στις ρουτίνες της δουλειάς. Για τους γεννημένους αρχές τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσε να σημαίνει και μια νέα εργασία. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία τρεις μέρες μετά, στις 14/5, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θα σας βοηθήσει αν θέλετε να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας, να μετακομίσετε σε ένα άλλο σπίτι που θα σας αρέσει περισσότερο, να μεγαλώσετε την οικογένεια με έναν απόγονο.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις είναι βασικό θέμα του Μαΐου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό τον μήνα να ελέγξετε το άγχος σας. Η πολλή δουλειά, το στρες με τα οικονομικά, οι πιέσεις από συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα είναι έντονα σε καθημερινή βάση και αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις και την προσωπική σας ζωή και την υγεία, κινδυνεύετε από burnout. Ακόμη και στην ερωτική σας ζωή, χρειάζεται να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο για τον σύντροφό σας για να μην νιώθει παραμελημένος-η και να σας «χτυπάει» ότι νοιάζεστε περισσότερο για την καριέρα ή για τις όποιες υποχρεώσεις σας κι όχι γι’ αυτόν-ή.

Υδροχόος

Η ενέργεια θα ρέει και δεν θα νιώθετε τα μπλοκαρίσματα του Απριλίου. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε πρόβλημα με μια ερωτική σχέση ή μπορεί να υπήρχε απόσταση με το ταίρι σας, θα βοηθηθείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε μόνες ή μόνοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου παραπέμπει τους γεννημένους κοντά στις 10/2 σε μια χωροταξική αλλαγή, είτε σπιτιού είτε δουλειάς.

Ιχθύς

Είστε σίγουρα αυτοί που θα επωφεληθείτε περισσότερο από τον Μάιο, καθώς μετά από 12 ολόκληρα χρόνια ο Δίας, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας, επιστρέφει στο ζώδιο σας στις 14/5 για να κάνει κάποιο-α όνειρο σας πραγματικότητα. Η Νέα Σελήνη στις 11/5 στον φιλικό σας Ταύρο είναι εξαιρετική για να θέσετε τους νέους σας στόχους. Αυτοί μπορεί να αφορούν θέματα σπουδών, επαγγελματικών εκκινήσεων, θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες.

Διάβασε αναλυτικά τις μηνιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου