ΣΧΕΣΕΙΣ

Οργασμός: Τα 7 είδη που μπορεί να σου έχουν ήδη συμβεί. Oh yes

Unsplash

Μην απορείς με τον αριθμό. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή και το πιθανότερο είναι ότι σου έχουν ήδη συμβεί.

Όταν ακούς τη λέξη «οργασμός», σκέφτεσαι απευθείας τον κλειτοριδικό και κολπικό, που είναι πράγματι οι πιο γνωστοί και βασικοί. Υπάρχουν όμως αρκετοί ακόμη που συμβαίνουν και είναι κρίμα να παραμένουν ανεξερεύνητοι.

Οργασμός και στήθος

Έχουμε μιλήσει για το boobgasm και για το πώς μπορεί να μπει το στήθος στο ερωτικό παιχνίδι. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine, το στήθος είναι υψηλή ερωτογενής ζώνη. Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι οι νευρώνες του στήθους απελευθερώνουν ωκυτοκίνη, που οδηγεί σε απόλαυση και ικανοποίηση.

Συνδυαστικός οργασμός

Αυτό συμβαίνει όταν ενεργοποιούνται δύο ερωτογενείς ζώνες ταυτόχρονα. Ο πιο κλασικός και πετυχημένος συνδυασμός είναι η κολπική διείσδυση με τα χάδια στην κλειτορίδα. Αλλά για εσένα, μπορεί να λειτουργεί το κολπικό σεξ με χάδια στη στήθος. Πειραματίσου προτού καταλήξεις.

Coregasm

Ένας οργασμός πολύ διαφορετικός από τους άλλους, διότι δεν πρόκειται να σου συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Το 10% των ανθρώπων έχουν βιώσει coregasm όταν γυμνάζονται. Είναι πολύ δύσκολο να προκύψει, αλλά οι πιθανότητες αυξάνονται αν κάνεις τουλάχιστον 100-200 crunches.

Κλειτοριδικός οργασμός

Θέλω να πιστεύω ότι τον ξέρεις πολύ καλά από πρώτο χέρι (right?) και δεν απορείς. Η κλειτορίδα έχει άπειρες νευρικές απολήξεις και βρίσκεται μάλλον στην κορυφή της λίστας των οργασμών. Κι αν δεν τα καταφέρνεις μόνη σου, πάρε τη βοήθεια ενός sex toy.

Ο «πάει τον χάσαμε»

Η χειρότερη εκδοχή. Η στιγμή που τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά και είσαι πολύ κοντά στο τέλος και κάτι συμβαίνει και σου κόβει τη φόρα. Μπορεί κάτι να σου αποσπάσει την προσοχή ή να σε αποπροσανατολίζει το άγχος. Μην σου τύχει.

Πρωκτικό σεξ και οργασμός

Κι εδώ οι επιλογές είναι αρκετές. Δεν χρειάζεται να γίνει πλήρης διείσδυση προκειμένου να φτάσεις στο μη περαιτέρω. Τα χάδια, το μασάζ ή το στοματικό σεξ στην περιοχή μπορεί να σου αρκούν.

Οι πολλαπλοί

Μπορεί να είναι δύο στη σειρά, μπορεί να είναι είκοσι (και μπράβο σου γι’ αυτό). Το πώς θα τους πετύχεις είναι σχετικό. Κάποιες γυναίκες μπορούν να έχουν πολλούς αλλά μικρούς σε ένταση, μέχρι να φτάσουν στο μεγάλο μπαμ, ενώ άλλες το πετυχαίνουν αλλάζοντας στάση, ένταση και κλίση. Όταν νιώθεις τον πρώτο οργασμό να πλησιάζει, πάρε βαθιές ανάσες αντί για μικρές, κοφτές για να διαρκέσει περισσότερο η αίσθηση.