ΣΧΕΣΕΙΣ

6 sex tips για να αναβαθμίσεις τα προκαταρκτικά με το στήθος. Boobgasm alert

Unsplash

To στήθος μπορεί να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια του σεξ, ή απλώς να παίξει έναν (πολύ) βοηθητικό ρόλο στην διαδικασία. Κρίμα είναι να το σνομπάρεις.

Καταρχάς, δεν υπάρχει σωστός τρόπος. Υπάρχει σίγουρα λάθος, ειδικά αν δεν καθοδηγείς τον παρτενέρ σου και δεν του λες πώς αισθάνεσαι και τι δεν σου αρέσει. Αλλά μπορεί να ξεκινήσεις την εξερεύνηση και να μετατρέψεις το στήθος σου σε βασική ερωτογενή ζώνη, ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

Ενημέρωνε τον παρτενέρ σου

Μήπως δεν σου αρέσει το τσίμπημα της θηλής; Μήπως σε εξιτάρει η παραπάνω πίεση στο στήθος; Μήπως δεν αντέχεις ούτε το απλό άγγιγμα; Οφείλεις να ενημερώνεις τον παρτενέρ σου σε κάθε βήμα, ώστε να ξέρει κι εκείνος τι επιτρέπεται και μέχρι πού μπορεί να φτάσεις.

Συνδύασε το στήθος με το σεξ

Μπορεί να μην σε ενθουσιάζει ως προκαταρκτικό, αλλά να σου αρέσει συνδυαστικά με τη διείσδυση. Φιλιά, χάδια, τριψίματα, είτε από τον σύντροφό σου, είτε από τα δικά σου χέρια.

Το παιχνίδι των αισθήσεων

Όταν τα μάτια σου καλύπτονται, οξύνονται οι υπόλοιπες αισθήσεις. Δοκίμασε αυτό και δες πώς λειτουργεί το σώμα σου ή φέρε στην παρέα ένα παγάκι. Μπορεί να νιώσεις κάτι διαφορετικό και να θες να το δοκιμάζεις ξανά και ξανά.

Μην παραμελείς το ένα στήθος

Όταν μπαίνει το στήθος στα προκαταρκτικά, υπάρχει μία τάση να επικεντρωνόμαστε στο ένα και να ξεχνάμε ότι υπάρχει και το άλλο. Υπενθύμισέ το στον παρτενέρ σου, πάντα με ευγένεια και χωρίς χαρακτηρισμούς.

Ο κύκλος σου παίζει ρόλο

Ο κύκλος σου επηρεάζει την ευαισθησία του ιστού και αυτός είναι ο λόγος που γίνεται πολύ πιο ευαίσθητο 1-2 μέρες πριν τη ροή. Να το θυμάσαι, γιατί μπορεί να μην θες αγγίγματα και παιχνίδια μόνο εκείνες τις επώδυνες μέρες.

Μείνε στην επιφάνεια

Κυριολεκτικά. Η μεγαλύτερη αίσθηση της απόλαυσης έρχεται από την επιφάνεια, και όχι από το πόσο πολύ θα ζουληχθεί. Δώστε λοιπόν βάση στο χάιδεμα και στα παιχνίδια με τη γλώσσα (και το παγάκι που λέγαμε).