ΣΧΕΣΕΙΣ

6 στάσεις στο σεξ για εσένα που δυσκολεύεσαι να φτάσεις σε οργασμό

Unsplash

Ο οργασμός δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση και αυτό το ξέρεις. Αν δεν το ξέρεις, σημαίνει ότι ανήκεις στις γυναίκες που, βρέξει χιονίσει, ολοκληρώνουν πάντα αυτό που ξεκινούν και μπράβο σου.

Ακόμα όμως κι αν υποθέσουμε ότι ο οργασμός είναι εύκολη υπόθεση, υπάρχουν και εκείνες οι φορές που ενδεχομένως σε μπλοκάρει το άγχος, ο παρτενέρ ή η λάθος στάση. Και τώρα που είπα στάσεις, οι παρακάτω 6 προτάσεις ίσως είναι η απάντηση. Άσε τις πολλές αναλύσεις και πέρασε κατευθείαν στην πράξη με 6 στάσεις που έχουν φτιαχτεί για απόλαυση.

Κουταλάκι με ανοιχτά πόδια

Η ιδανική στάση για τις φορές που βαριέσαι να κάνεις πολλά και θέλεις να παραμείνεις ξαπλωμένη. Αν γίνει όμως με τον κλασικό τρόπο, μπορεί να σου στερήσει τον οργασμό και είναι πολύ κρίμα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε το κουταλάκι με ανοιχτά τα πόδια. Η πρόσβαση στην κλειτορίδα γίνεται πολύ πιο εύκολη και μπορείς να βάλεις ένα χεράκι. Εσύ ή ο παρτενέρ σου.

Doggy style με τους αγκώνες (και με οργασμό)

Η γνωστή στάση «στα 4» είναι πολύ σέξι αλλά δεν σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει στον στόχο σου. Δοκίμασε λοιπόν να χαμηλώσεις το μπροστινό μέρος του σώματος διατηρώντας ανασηκωμένη τη λεκάνη.

69 στο πλάι

Δεν μπορούν να ευχαριστηθούν όλοι αυτή τη στάση, και δεν το λες και παράλογο. Αντί να το κάνεις με τον κλασικό τρόπο, δοκιμάστε το στο πλάι, έτσι ώστε να είστε και οι δύο πιο χαλαροί, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας με μεγαλύτερη ευκολία. Μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου προκαταρκτικό.

Ο λωτός

Είσαι από πάνω, είτε κάθεστε στο κρεβάτι είτε σε καρέκλα. Παίρνεις τον έλεγχο της στάσης σου, μπορείς να τυλίξεις τα πόδια σου γύρω από τον παρτενέρ σου και να ορίσεις την τριβή της κλειτορίδας. Ο οργασμός μπορεί να έρθει χωρίς τη βοήθεια χεριών.

Καουμπόισσα για βέβαιο οργασμό

Η κλασική στάση με εσένα από πάνω δεν χρειάζεται να έχει συγκεκριμένο ρυθμό. Πάρε τον χρόνο σου και ξεκίνησε αργά και αισθησιακά. Εάν γίνεται σωστά, θα επιταχύνεις από μόνη σου έτσι ώστε να φτάσεις σε οργασμό.

Ανυψωμένο ιεραποστολικό

Ας μην υποτιμάμε μία από τις πιο βολικές στάσεις που σε στέλνουν κατευθείαν στον οργασμό. Αν βλέπεις ότι δεν λειτουργεί στην κλασική εκδοχή του, βάλε 2 μαξιλάρια κάτω από τη λεκάνη σου και μπορεί να εντοπίσεις την τέλεια γωνία για διείσδυση.