SEX

Οι μόνες συμβουλές που χρειάζεσαι για κορυφαίους οργασμούς

Pexels

Δεν χρειάζεται μεγάλη συζήτηση γύρω από τα οφέλη που χαρίζει ο οργασμός στην υγεία μας. Η απελευθέρωση σεροτονίνης και ενδορφινών, μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσει το στρες και το άγχος.

Ο γυναικείος οργασμός και το «χάσμα ευχαρίστησης»  

Οργασμός: Οι συμβουλές που θα σου χαρίσουν τις πιο δυνατές εμπειρίες Pexels

Ενώ οι γυναίκες μπορεί να μην έχουν οργασμούς τόσο αβίαστα όσο οι άνδρες, οι οργασμοί πρέπει να είναι έντονοι και ικανοποιητικοί και για τα δύο φύλα.

Επιπλέον, υπάρχει ένα μεγάλο «χάσμα ευχαρίστησης» που πρέπει να γεφυρωθεί σήμερα. Ως «χάσμα ευχαρίστησης» ορίζεται ο μικρός αριθμός γυναικών που βιώνουν οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ σε σχέση με τους άνδρες. Το κύριο ερώτημα είναι πώς.

Παρακάτω, θα βρεις 5 συμβουλές για πιο δυνατούς οργασμούς, αλλά και για να αισθανθείς συνδεδεμένη με τον/την σύντροφό σου, χωρίς να παραιτηθείς από το αναφαίρετο δικαίωμά σου στην απόλαυση.

1. Οργασμός μέσα από σεξουαλική αποχή

Αυτό μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά το να κάνεις ένα διάλειμμα τόσο από τον αυνανισμό, όσο και από το σεξ μπορεί να έχει θετική επίδραση στους οργασμούς σου. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αναφέρουν πιο συχνούς και έντονους οργασμούς, μετά από παρατεταμένη περίοδο χωρίς αυτούς.

Επομένως, προσπάθησε να κάνεις μια αποχή για τουλάχιστον τρεις ημέρες και να παρατηρήσεις την επίδραση που έχει στον επόμενο οργασμό σου. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά βήματα πίσω για να προχωρήσεις πολλά βήματα μπροστά στην κλίμακα ευχαρίστησης.

2. Οργασμός (προκαταρκτικών) εργασιών

Πολλοί παρακάμπτουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια σε μια προσπάθεια να φτάσουν στη σεξουαλική επαφή πολύ πιο γρήγορα. Αλλά η μείωση του χρόνου που αφιερώνεις στα προκαταρκτικά παιχνίδια, θα μπορούσε να έχει αρνητική επίδραση στη σεξουαλική σου κορύφωση.

Οι λόγοι που τα προκαταρτικά είναι τόσο σημαντικά, είναι ότι οι μεγάλοι οργασμοί απαιτούν τρία βασικά συστατικά:

  • Το πρώτο είναι η αγγειοσυμφόρηση (ροή αίματος στην περιοχή της λεκάνης)
  • Το δεύτερο είναι η μυοτονία (μυϊκή ένταση σε όλο το σώμα)
  • Τέλος, χρειάζεσαι τον εγκέφαλό σου να ενεργοποιήσει τις περιοχές που σχετίζονται με τους υποδοχείς οπιούχων

Το προκαταρκτικό παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στο σώμα σας να ελέγξει τα πάντα σε αυτήν τη λίστα πριν ξεκινήσετε την πλήρη σεξουαλική επαφή. Ξεκινώντας χωρίς τα πάντα στη θέση τους μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερο από εντυπωσιακά αποτελέσματα.

3. Οργασμός με το ρολόι του κύκλου σου

Αν είχες ποτέ έναν οργασμό και ένιωσες αμέσως ότι έλειπαν τα επίπεδα ευχαρίστησης που σχετίζονται με προηγούμενες κορυφώσεις, θα μπορούσε να έχει πολύ να κάνει με το timing. Πιο συγκεκριμένα, με αυτό του κύκλου σου. Η λίμπιντο των γυναικών κορυφώνεται κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας, πράγμα που σημαίνει ότι το σεξ μερικές εβδομάδες πριν ή μετά την περίοδο, μπορεί να είναι λιγότερο ικανοποιητικό.

Προσπάθησε να ρυθμίσεις τις σεξουαλικές σου εμπειρίες, με τις ημέρες που έχεις ωορρηξία. Μπορεί κάλλιστα να παρατηρήσεις μια αξιοσημείωτη αύξηση στην ευχαρίστηση που προέρχεται από τους οργασμούς σου. Να θυμάσαι ότι εάν δεν προσπαθείς να μείνεις έγκυος, η αντισύλληψη είναι αδιαπραγμάτευτη κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών.

4. Οργασμός με άνεση

Μία από τις πιο εύκολες και αποτελεσματικές μεθόδους για την αύξηση της διέγερσης και της ευχαρίστησης είναι η εισαγωγή άφθονου λιπαντικού στην εξίσωση. Με τη λίπανση, τα ζευγάρια ανοίγουν ένα πολύ πιο εκτεταμένο φάσμα στάσεων και τεχνικών.

Η ποικιλία έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη διέγερση, τον ενθουσιασμό και, τελικά, την ευχαρίστηση από τη σεξουαλική επαφή. Επιπλέον, βοηθά στην παροχή ανακούφισης στις γυναίκες με κολπική ξηρότητα, αντικαθιστώντας τον πόνο που προκαλείται από το σεξ, με ένα εισιτήριο προς την ικανοποίηση.

5. Αγκαλιές και φιλιά

Σε έναν κόσμο με one night stands και περιστασιακές σεξουαλικές περιπέτειες, η ερωτική πτυχή του σεξ συχνά παραβλέπεται. Υπάρχει ένας βιολογικός λόγος που αγκαλιάζουμε και φιλάμε τους συντρόφους μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ. Αυτές οι πράξεις στοργής και δεσμού απελευθερώνουν μια ορμόνη που ονομάζεται ωκυτοκίνη, που ονομάζεται επίσης «ορμόνη της αγάπης». Αυτή η ορμόνη έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυξάνει την ένταση των οργασμών. Επομένως, φρόντισε να ανταλλάξεις, όσα περισσότερα μπορείς πριν από το στοματικό και διεισδυτικό σεξ. Τα φιλιά και τα χάδια θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις έναν πολύ πιο δυνατό οργασμό.