SEX

Αυτό που ΔΕΝ θέλουν οι γυναίκες – Οι 5 στάσεις που μισούν στο σεξ

Unsplash

Θα σε προλάβουμε πριν καν το πεις. Ναι, προφανώς ορισμένες γυναίκες λατρεύουν τις παρακάτω στάσεις στο σεξ. Επίσης οι προτιμήσεις κάθε γυναίκας μπορεί κάλλιστα να αλλάξουν μέσα στο χρόνο και ανάλογα με τον/την σεξουαλικό της σύντροφο.

Στάσεις σεξ για όλες τις περιπτώσεις

Οι 5 στάσεις σεξ που οι γυναίκες μισούν Unsplash

Υπάρχουν στάσεις σεξ που λειτουργούν καλύτερα για μικροκαμωμένες γυναίκες, πιο «τεμπέλικες» στάσεις, καθώς και στάσεις που χαρίζουν και ικανοποίηση και χαλάρωση. Με άλλα λόγια, μόνο και μόνο επειδή η κολλητή σου λέει ότι δεν είναι fan μιας συγκεκριμένης στάσεις, δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα ισχύει και για εσένα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να μάθεις να ζητάς, ακριβώς αυτό που θέλεις.

Όλοι συμφωνούμε ότι το σεξ είναι υπέροχο, ωστόσο, το παιχνίδι στο σεξ δεν παίζεται πάντα επί ίσιος όροις. Η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας και ο γυναικείος οργασμός, παραμένει για πολλούς εκεί έξω, κάτι σαν την Χαμένη Ατλαντίδα. Πολλοί έχουν ακούσει για εκείνη, αλλά κανείς δεν πιστεύει στην ύπαρξη της.

Στάσεις σεξ με τη λάθος φήμη

Υπάρχουν λοιπόν ορισμένες στάσεις που λειτουργούν καλύτερα για μερικές γυναίκες και άλλες που απλά δεν.

Σε έρευνα του Women’s Health σε 1.2000 γυναίκες, οι συμμετέχουσες αξιολόγησαν διάφορες στάσεις και κατέληξαν στις 5 χειρότερες στάσεις σεξ. Spoiler alert, είναι όλες πολύ δημοφιλείς. Οι άντρες βασίζονται εδώ και πολύ καιρό σε αυτές, επειδή είναι εύκολες, αποτελεσματικές και τους κάνουν να αισθάνονται υπέροχα. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, οι γυναίκες τους βρίζουν αθόρυβα όλη την ώρα. Για να εντοπίσουν την πηγή της γυναικείας απογοήτευσης, κορυφαίοι ειδικοί αποκαλύπτουν γιατί οι 5 αυτές στάσεις είναι γνωστές για τους εντελώς λάθος λόγους.

Οι 5 στάσεις που μισούν στο σεξ οι γυναίκες

1. Doggy Style

Γιατί δεν της αρέσει: Είναι πολύ οδυνηρή

Το ζήτημα εδώ, είναι ότι μπορεί να τραυματιστεί στον τράχηλό της, γι’ αυτό η βαθιά διείσδυση είναι συχνά πιο επιβλαβής παρά ικανοποιητική. Επιπλέον σε αυτή τη στάση συχνά οι πιθανότητες της κατάλληλης λίπανσης, μειώνονται λόγω της έντονης τριβής. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, είπαν επίσης ότι το doggy style δεν είναι αρκετά οικείο. Οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν περισσότερη σύνδεση κατά τη διάρκεια του σεξ. Αν και η στάση αυτή μπορεί να χαρίζει απολαυστικό θέαμα για τον/την σύντροφό μιας γυναίκας, η θέα ενός κρεβατιού, καναπέ, πατώματος, whatever, δεν είναι και τόσο διεγερτική για εκείνη.

2. Η γυναίκα από πάνω

Γιατί δεν της αρέσει: Μία λέξη: Ανασφάλεια

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, οι γυναίκες συχνά ανησυχούν για το πώς τους βλέπει ο/η σύντροφός τους. Παρόλο που για αυτούς μπορεί να θυμίζει μια ροκ σταρ, η παραμικρή αμφιβολία μπορεί να σβήσει τη φωτιά μιας γυναίκας.

3. Αντίστροφη Καουμπόισσα

Γιατί δεν της αρέσει: Γιατί είναι δύσκολο να φτάσει σε οργασμό και δεν είναι όλα εύκολα, όταν είναι… ανάποδα

Η αντίστροφη καουμπόισσα μπορεί να φαίνεται σέξι και περιπετειώδης, αλλά στη διείσδυση τα πράγματα μπορεί να μην ταιριάζουν με τον σωστό τρόπο. Ρεαλιστικά, δεν είναι μόνο άβολη για εκείνη, αλλά και επικίνδυνη, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε επώδυνα ατυχήματα.

Οι 5 στάσεις που μισούν στο σεξ οι γυναίκες

4. Ιεραποστολικό

Γιατί δεν της αρέσει: Δεν ερεθίζεται στα κατάλληλα σημεία

Η παραδοσιακή ιεραποστολική στάση δεν είναι η ιδανική για όλους τους άνδρες, ούτε για όλες τις γυναίκες. Ο καθένας έχει τους λόγους του. Για τις γυναίκες, συνήθως έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα πιο ευαίσθητα σημεία της, μένουν εκτός παιχνιδιού. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ βαρετά και πολύ μονότονα, πολύ γρήγορα. Πααααρα πολύ γρήγορα.

5. 69

Γιατί δεν της αρέσει: Είναι υπερβολικά απασχολημένη

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ίδιας έρευνας, οι γυναίκες δήλωσαν ότι είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθούν στη δική τους ευχαρίστηση, όταν πρέπει να συγκεντρωθούν στην ικανοποίηση του/της συντρόφου τους. Η ευχαρίστηση και ο οργασμός, καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από την ψυχική της κατάσταση. Έτσι, γίνεται δύσκολο να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη συγκεκριμένη στάση, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να φροντίσουν τις ανάγκες του άλλου.