ΣΧΕΣΕΙΣ

5 στάσεις στο σεξ ιδανικές για κοντές γυναίκες. Κι όλα τα φτάνεις

Unsplash

Με τον καλό σου ταιριάζετε και δένετε αρμονικά σε όλα τα επίπεδα. Μία διαφορά έχετε μόνο κι αυτή είναι στο ύψος. Εσύ είσαι κοντούλα λεμονιά κι εκείνος σαν τα ψηλά βουνά, ή απλά αισθητά ψηλότερος από σένα. Υπέροχα. Έχουμε ξεχωρίσει κάτι ωραίες στάσεις στο σεξ που σας ταιριάζουν γάντι, είτε γιατί θέλουν διαφορά ύψους για να γίνει χαμούλης, είτε γιατί ο τρόπος που σας υποδεικνύουν να τοποθετηθείτε στον χώρο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πού φτάνετε ο ένας στον άλλον.

Έλα να πάτε απ’ την αγάπη πιο πάνω.

Μικροκαμωμένη και χαριτωμένη φίλη μου είσαι πολύ ελκυστική στο αντίθετο φύλο, να το θυμάσαι αυτό. Είσαι προικισμένη μ’ ένα καλούπι ελκυστικό και συμβατό με τα πιο πολλά αρσενικά, ακριβώς γιατί είσαι (ή τουλάχιστον δείχνεις) ευλύγιστη. Οι παρακάτω στάσεις στο σεξ είναι για σένα.

Όλοι μπρούμυτα

Εσύ ξαπλωμένη εντελώς μπρούμυτα στο κρεβάτι, χωρίς καμία στήριξη, άντε με λίγο ανορθωμένους τους γλουτούς κι εκείνος από πάνω σου, στο ίδιο μοτίβο. Αυτή η στάση θεωρείται η καλύτερη όταν το κορίτσι δεν είναι πρώτο μπόι για λόγους που δεν εξηγούνται εύκολα με λόγια.

Στάση Cowgirl (στις κλασικές κι αγαπημένες στάσεις στο σεξ)

Η Καουμπόισσα, είτε η κλασική είτε ανεστραμμένη είναι η στάση «γαλλικό κλειδί» κοινώς κατάλληλη για κάθε ύψος, μέγεθος, κτλ.

Στάση Γ

Το όνομα υποδηλώνει (έλα ντροπή) τη στάση του σώματός σου. Ακριβώς επειδή το κορμάκι σου είναι μαζεμένο, θα βολευτεί υπέροχα ξαπλωμένο πάνω σ’ ένα πάγκο ή τραπέζι, με τα πόδια όρθια. Είπαμε, σχήμα γάμα.

Το Αγκαλιαστό

Απάνω στο κρεβάτι, σε στάση καθιστή κι οι δυο σας, αγκαλιά ο ένας με τον άλλο, εσύ με τα πόδια περασμένα πάνω από τα δικά του και γύρω του. Από τις πιο ρομαντικές στάσεις στο σεξ. Το ύψος σού δίνει το πλεονέκτημα να καθίσετε έτσι αρκετή ώρα, αλλά και κατόπιν να αλλάξετε στάση χωρίς να χρειαστεί ν’ αποχωριστείτε ο ένας τον άλλο (μετάβαση σε ιεραποστολικό ή με σένα από πάνω του). Εξαιρετικό για την περίπτωσή σας και το ανεστραμμένο αγκαλιαστό (όπου θα κοιτάει την πλάτη σου).

Πάνω στα τακούνια σου

Αν το ‘χεις με τα ψηλά τακούνια και άρα δεν υποφέρει το πόδι σου στο τρίλεπτο της ορθοστασίας, μην τ’ αποχωριστείς στο σεξ. Καλά εκείνος πετάει και τη σκούφια του για κάτι τέτοια, ειδικά όταν μπορεί να κουμαντάρει την παρτενέρ του. Τι εννοώ; Πολλές από μας, όταν φοράμε το 12ποντο, φτάνουμε στα ίσα ή και ξεπερνάμε σε ύψος τον περί ου λόγος. Μία γυναίκα περιορισμένου ύψους με τακούνια είναι τόσο/όσο για τον μέσο άντρα.

Αντί επιλόγου και σχετικά με τις στάσεις στο σεξ για κοντές

Καθώς έψαχνα σχετικά στο διαδίκτυο, το μάτι μου έπεσε σ’ ένα άρθρο με τίτλο Ιδανική Στάση για Κοντές Γυναίκες και κάπως γέλασα. «Εκείνη ανεβαίνει σε μια καρέκλα και λυγίζει ελαφρά τα πόδια της. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται κουραστική για τη γυναίκα όμως μην ξεχνάμε ότι ο άνδρας τη στηρίζει στα χέρια του, δίνοντάς της την αίσθηση ότι βρίσκεται στον αέρα». Για όνομα, είπαμε. Μην ανέβεις σε καρέκλα, ειδικά όταν ακουμπάνε στο πάτωμα μόνο τα 2 από τα 4 πόδια της (όπως υποδείκνυε η φωτογραφία του θέματος). Κρίμα είναι να σπάσεις κανένα πόδι.