ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι στάσεις στο σεξ που σου δίνουν ικανοποίηση αλλά και χαλάρωση

Unsplash

Το άγχος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Είτε σε μικρές είτε σε μεγάλες δόσεις, είναι πολύ εύκολο να πέσεις ψυχολογικά και να ξεχάσεις πόσο όμορφη είναι η ζωή. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις το σεξ, όταν τρέχουν οι υποχρεώσεις, η δουλειά, τα παιδιά και η γενικότερη ανησυχία που επικρατεί αυτήν την περίοδο.

Η ζωή όμως συνεχίζεται κανονικά και οι απολαύσεις είναι αυτές που μάς δίνουν το κίνητρο να συνεχίσουμε. Εκτός από απόλαυση λοιπόν, οι παρακάτω στάσεις στο σεξ μειώνουν αισθητά το άγχος σου και σε βοηθούν να ηρεμήσεις. Και καλό Σαββατοκύριακο.

Κουταλάκι

Το spooning, αν προτιμάς την ξένη εκδοχή. Είναι σίγουρα μία από τις στάσεις στο σεξ που δείχνουν οικειότητα, ηρεμία και τρυφερότητα. Ξαπλώνεις σε μία πολύ άνετη στάση (λίγο πολύ, σαν να κοιμάσαι) και τα χέρια είναι ελεύθερα να χαϊδεύουν. Έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου και χαλαρώνεις, τόσο λόγω θέσης όσο και λόγω οργασμού.

Λωτός

 

Υπάρχει πιο χαλαρωτικό πράγμα από το να κάθεσαι αγκαλιά με τον σύντροφό σου και να είστε πιο ενωμένοι (κυριολεκτικά) από ποτέ; Στάση που σε ηρεμεί και σου επιτρέπει να ανταλλάσσεις φιλιά και γλυκόλογα. Ό,τι πρέπει για τις στιγμές που είσαι κουρασμένη αλλά θέλεις να κάνεις και σεξ.

Στάση τόξο (για δυνατούς λύτες)

Αν κάνεις yoga και είσαι ευλύγιστη, είσαι ήδη εξοικειωμένη με τη στάση τόσο. Ξαπλώνεις και φέρνεις τα πόδια πάνω από το κεφάλι, ανασηκώνοντας όλη την πλάτη. Μπορείς να τα ακουμπήσεις στους ώμους του παρτενέρ σου, αν θεωρείς ότι είναι δύσκολη. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για το επόμενο επίπεδο του ιεραποστολικού. Πιο έντονος οργασμός αλλά και εγγυημένη χαλάρωση.

Μπρούμυτα (αλλά μην κοιμηθείς)

Μπορεί το doggy style να είναι κλασική επιλογή στο σεξ, αλλά η flat εκδοχή είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Επιπλέον, σε βοηθά να αποβάλεις το άγχος γιατί ουσιαστικά απλά ξαπλώνεις. Ευρηματικότητα και φαντασία να υπάρχει, και το σεξ σε αυτήν τη στάση έχεις πολλές επιλογές, τόσο από εσένα όσο και από τον παρτενέρ σου.