ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η πρώτη αποχώρηση, η αγαπημένη παίκτρια του κοινού και ο άγριος καβγάς των Μαχητών. «Ντροπή σου. Είσαι και μάνα»

Instagram.com/survivor

Η πρώτη αποχώρηση από το reality επιβίωσης είναι γεγονός. Οι συνεχείς ήττες της ομάδας των Διασήμων τους έφερε αντιμέτωπους με δυο Συμβούλια, όπου και αναδείχθηκαν τέσσερις συνολικά υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς, που προέκυψαν από ισοπαλία του πρώτου Συμβουλίου τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Ο Μιχάλης Αρναούτης και η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν οι άλλοι δυο υποψήφιοι που προέκυψαν πάλι από ισοψηφία, στο Συμβούλιο της επόμενης μέρας. Το τηλεοπτικό κοινό, που έχει και τον τελευταίο λόγο, αποφάσισε να αποχωρήσει τελικά ο Μιχάλης Αρναούτης, έχοντας λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους. Ο επαγγελματίας πυγμάχους βγήκε knock-out

Το Survivor κατάφερε να διατηρήσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης καθώς ουσιαστικά το reality παίζει χωρίς αντίπαλο. Τόσο ο στίβος μάχης, όσο και η αποχώρηση κράτησε σε αγωνιά τους τηλεθεατές, αγγίζοντας το ποσοστό 39,3% για το σύνολο και στο 40,5% για το δυναμικό κοινό, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen. Πρόκειται για τα υψηλότερα ποσοστά από την πρεμιέρα μέχρι τώρα.

Η αποχώρηση του Μιχάλη Αρναούτη και η αγαπημένη παίκτρια του Survivor

Στο Συμβούλιο του νησιού την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει στους παίκτες το όνομα που το κοινό υπέδειξε προς αποχώρηση. Έτσι, ο Μιχάλης Αρναούτης αποχαιρέτησε οριστικά την παραλία του Άγιου Δομίνικου. Από την άλλη πλευρά, η Κάτια Ταραμπάνκο ως η αγαπημένη του κοινού, κλήθηκε να υποδείξει την πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία ήταν η Αγγελική Λάμπρη.

Μετά από τις συνεχόμενες σαρωτικές νίκες των Μαχητών, οι Διάσημοι αρχίζουν να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι κάνοντας την παρθενική τους νίκη. Το αγώνισμα επάθλου, της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου, έληξε με 10-9 έναντι των Μαχητών. Οι Διάσημοι επιβραβεύτηκαν με φωτιά ανά πάσα ώρα και στιγμή και μια νέα καλύβα.

 

Μπορεί μέχρι στιγμής, οι Μαχητές να απολαμβάνουν περισσότερα έπαθλα από τους Διάσημους, όμως η συμβίωση στην παραλία δεν είναι τόσο απολαυστική. Κάποιοι έκαναν δουλειές και μαγείρεψαν, ενώ άλλοι ξύπνησαν, έφαγαν και ξανακοιμήθηκαν. Το γεγονός ότι κάποιοι καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για την επιβίωση της ομάδας τους, προκάλεσε εντάσεις μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας. Η ενόχληση ορισμένων παικτών δεν κρύφτηκε.

Ο άγριος τσακωμός των Μαχητών. «Είσαι και μάνα, ντροπή σου»

Η φωτιά που άναψε για τους Διάσημους έσβησε για τους Μαχητές. Το γεγονός αυτό, ήταν η αιτία του διαπληκτισμού. Η Σοφία Μαργαρίτη, απευθυνόμενη στην Έλενα Κρεμλίδου και τον Κρις, τους ρώτησε για το εάν είχαν στον νου τους να μην σβήσει η φωτιά. Η απάντηση της Κρεμλίδου ήταν «Δεν το σκέφτηκα». Απάντηση που πυροδότησε τον μετέπειτα καυγά. Η Έλενα ήρθε σε άμεση ρήξη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Σοφία Μαργαρίτη, οι οποίοι την κατηγόρησαν για απραγία. Το αποκορύφωμα ήταν ο χλευασμός της Σοφίας Μαργαρίτη προς το πρόσωπό της. «Στο αγώνισμα σε έπιασε τάχα κρίση πανικού», ανέφερε. Η Κρεμλίδου, πέρασε στην αντεπίθεση. «Ντροπή σου, ντροπή σου. Είσαι και μάνα, ντροπή σου» απάντησε χαρακτηριστικά. «Τι άλλο θέλετε, λοιπόν, από εμένα;» αναφώνησε μεταξύ άλλων η παίκτρια των Μαχητών.