ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Τα χρήματα που θα παίρνουν «Μαχητές» και «Διάσημοι»

Instagram.com/survivorgreece

Το Survivor αναμένεται να επανέλθει στις οθόνες μας με το νέο έτος. Το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, βρίσκεται σε διαδικασία τελικών προετοιμασιών και τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν την ομάδα των «Διασήμων», ήδη ακούγονται στα τηλεοπτικά πάνελ. Στο Πρωινό, ήταν ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας που αποκάλυψε ένα νέο διάσημο πρόσωπο που δέχθηκε πρόταση για να συμμετέχει στο παιχνίδι. Πρόκειται για τον Άρη Μακρή που έχουμε δει κατά καιρούς σε show όπως το “Your Face Sounds Familiar” και “Just The 2 Of Us”. Παράλληλα με τα πρώτα πρόσωπα που ακούγονται ως υποψήφιοι συμμετέχοντες του Survivor, στην εκπομπή αποκαλύφθηκαν και τα ποσά που θα παίρνουν οι παίκτες για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στον Άγιο Δομήνικο.

Πριν από τρία 24ωρα, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor ο Άρης Μακρής. «Συζητά για την ομάδα των Διάσημων. Δεν έχει υπογράψει, βρίσκεται σε συζητήσεις και είναι ανάμεσα στους επικρατέστερους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά για το αν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του Survivor η Ιωάννα Τούνη ο Αλέξης Μίχας δεν είχε οριστική απάντηση.

«Κάποιες πληροφορίες λένε ότι θα είναι, κάποιες άλλες λένε ότι παζαρεύει ακόμα τα λεφτά», είπε ο Αλέξης Μίχας ενώ δίπλα του ακριβώς, ο Βαγγέλης Περής κουνούσε το κεφάλι του επιβεβαιώνοντας το δεύτερο σκέλος του ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πάντως, τόνισε ότι οι δικές του πληροφορίες λένε ότι η Ιωάννα Τούνη είπε το «ναι» στο Survivor «και θα πληρωθεί αδρά», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τα ποσά που θα λαμβάνουν «Μαχητές» και «Διάσημοι» για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο Survivor

Και μιας και η κουβέντα ήρθε στα ποσά που θα λαμβάνουν οι παίκτες του Survivor για κάθε εβδομάδα προβολής του reality επιβίωσης ο Αλέξης Μίχας πήρε τον λόγο και αποκάλυψε τις αμοιβές των «Μαχητών». «300 με 1000 ευρώ την εβδομάδα θα λαμβάνουν οι “Μαχητες”. Το ποσό θα δωθεί με κοινωνικά κριτήρια, δηλαδή εξετάζουν αν έχουν παιδιά, αν αφήνουν μια καλή δουλειά για να πάνε στον Άγιο Δομήνικο κ.ο.κ.», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Όσο για τους «Διάσημους» του Survivor εκείνοι λαμβάνουν πολύ υψηλότερες αμοιβές. «Τα ποσά ξεκινούν από 2000 ευρώ την εβδομάδα και φτάνουν τις 7000 ευρώ», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας. Κι εκεί τον διέκοψε ο Βαγγέλης Περρής.

«Υπάρχει υποψήφια συμμετέχουσα που ζήτησε 14000 ευρώ ακατέβατα την εβδομάδα», είπε ο Βαγγέλης Περρής, οπότε ενδέχεται ο μέσος όρος των αμοιβών των «Διασήμων» να απογειωθεί αν τελικά η συγκεκριμένη υποψήφια βρεθεί στο παιχνίδι.

To casting των «Μαχητών» προχωρά ακάθεκτο

Σε ό,τι αφορά τους «Μαχητές» τα μέλη της εκπομπής αποκάλυψαν κάποια πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί πώς θα συμμετέχουν στο Survivor. Σύμφωνα με την ομάδα του Πρωινού η Έλενα Κρεμλίδου και η Ασημίνα Ιγγλέζου θα συμμετέχουν στην ομάδα, που απαρτίζεται από μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΚΑΪ και συμπλήρωσαν τις αιτήσεις συμμετοχής.

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Μίχας «Το casting των “Μαχητών” έχει φτάσει στους 300 επικρατέστερους. Κάποιοι από την παραγωγή θα φύγουν στις 18 Δεκεμβρίου για να επιλέξουν τα σημεία όπου θα γυριστεί το Survivor», τόνισε ο δημοσιογράφος και κάπως έτσι το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία για την υλοποίησή του.