ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Οι διάσημοι που συζητάνε για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι

Instagram.com/survivorgreece

Το Survivor παίζει, ουσιαστικά, χωρίς αντίπαλο με την τηλεθέαση να εκτοξεύεται στα ύψη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση του επεισοδίου της Τρίτης 29/12 κινήθηκε στο 37,7% για το σύνολο και στο 38,5% για το δυναμικό κοινό. Πρόκειται για τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης από την πρεμιέρα του reality μέχρι και σήμερα.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα, λοιπόν, το Survivor εκτυλίσσεται χωρίς ουσιαστικές ανατροπές, με την ομάδα των Μαχητών να κερδίζει για ακόμα μια φορά, στέλνοντας την ομάδα των Διασήμων σε ένα ακόμα συμβούλιο με  πεσμένη ψυχολογία αλλά και πολλά παράπονα. Ο αγώνας της ασυλίας έληξε με 10-5 υπέρ των Μαχητών.

Από τη μια, οι Μαχητές αποδεικνύουν σταθερά τις ικανότητες τους αλλά και το πείσμα τους για νίκη. Από την άλλη, οι Διάσημοι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν πλήρως στα νέα δεδομένα του νησιού, ενώ οι επιδόσεις τους δεν είναι οι προβλεπόμενες. Η διαφορά φαίνεται ακόμα περισσότερο στη σύγκριση των ανδρών των δυο ομάδων. Εμφανώς, υπερτερούν οι άνδρες παίκτες της ομάδας των Μαχητών, όντες νεώτερoι και πιο γυμνασμένοι.

Η παραγωγή σχεδιάζει την ένταξη νέων παικτών στην ομάδα των Διασήμων με σκοπό να ενισχύσει το δυναμικό τους και να μην χαθεί το ενδιαφέρον.

Οι υποψήφιοι άνδρες

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα στο “Πρωινού” πρόκειται για τρεις νέους άνδρες που θα στελεχώσουν σταδιακά την κόκκινη ομάδα. Το όνομα του τραγουδιστή και χορευτή Ιάσωνα Μανδηλά είναι ανάμεσα στα επικρατέστερα. Τα υπόλοιπα θα είναι έκπληξη.

Οι υποψήφιες γυναίκες

Εκτός από άνδρες, η παραγωγή ετοιμάζει ακόμα δυο γυναικείες συμμετοχές, αυτές της δημοσιογράφου Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Ανθής Σαλαγκούδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, αυτές θα είναι οι νέες παίκτριες του Survivor που θα ενταχθούν στην ομάδα των Μαχητών και των Διασήμων αντίστοιχα. Ακόμα μια φημολογούμενη συμμετοχή είναι αυτή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία στην αρχή ήταν αρνητική αλλά στην πορεία μάλλον άλλαξε γνώμη. Μένει να δούμε την τελική επιλογή της παραγωγής.