ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Οι παίκτες «έβγαλαν» το κόμπλεξ τους στον Πορφύρη και το Twitter τους δίκασε

Instagram.com/Masterchefgr

Η πρώτη δοκιμασία του φετινού μαγειρικού διαγωνισμού «στιγματίστηκε» από την απρόσμενη είσοδο του Γιώργου Πορφύρη στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο γνώριμος -σε πολλούς- παίκτης, επέστρεψε από τα παλιά για να διεκδικήσει τον τίτλο του Έλληνα MasterChef.

Έτσι ξαφνικά, λοιπόν, ένας από τους παίκτες του πρώτου κύκλου του MasterChef που αγαπήθηκε πολύ, επέστρεψε και «τάραξε τα νερά» στο σπίτι. Οι παίκτες που έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση σε αυτό, δεν τον υποδέχθηκαν και τόσο θερμά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πορφύρης κατάφερε να νικήσει στη μαγειρική μονομαχία με τον Νίκο Παντατοσάκη, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στο MasterChef. Ο τελευταίος παίκτης, ήταν και ο πρώτος που αποχώρησε από τον νέο κύκλο του διαγωνισμού.

«Πορφύρης is back! Επιστροφή στο MasterChef! Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος! Την ώρα που μου έβαζε την ποδιά ο κύριος Κοντιζάς, ειλικρινά γύρισα πέντε χρόνια πίσω!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πορφύρης.

Επιστροφή Πορφύρη στο MasterChef: Η θερμή υποδοχή του Twitter Vs η «κρυάδα» των παικτών

Η πρώτη αποχώρηση για φέτος, λοιπόν, ανήκει στον Νίκο. Αυτή η εξέλιξη, ωστόσο, δεν φάνηκε να αρέσει τόσο στους υπόλοιπους παίκτες, περισσότερο για την παρουσία του Γιώργου Πορφύρη παρά για την απουσία του τελευταίου. Κάτι που έγινε εμφανές όταν εισέβαλε στο σπίτι, όπως προαναφέραμε.

Από την άλλη, το Twitter «έτρεξε» να τους βάλει γρήγορα στη θέση τους και να υποστηρίξει τον αγαπημένο τους παίκτη από τα παλιά.