ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Οι πρώτες εντυπώσεις στο Twitter και ο μάγειρας που ήδη βλέπουν για νικητή

Instagram.com/masterchefgr/

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου ο 7ος κύκλος του MasterChef μέσα από τη συχνότητα του Star. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ο μαγειρικός διαγωνισμός ξεκίνησε με τις auditions, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο που θα έπειθε τους κριτές για τις μαγειρικές τους ικανότητες. Κάποιοι από αυτούς έκλεψαν τις πρώτες εντυπώσεις, άλλοι μας έκαναν να γελάσουμε και άλλοι συγκίνησαν με τις ιστορίες τους.

Στην έναρξη του πρώτου επεισοδίου, λοιπόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αυτός που ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο του MasterChef. Το bοotcamp αποτελεί παρελθόν, ενώ οι κριτές θα δώσουν σε 20 παίκτες λευκές ποδιές κατά τη διάρκεια των auditions, με τις οποίες θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι. Οι πρώτοι πέντε παίκτες που κατάφεραν να τη διακδικήσουν ήταν ο Κωνσταντίνος, η Μαρία, ο Νίκος, η Δώρα και ο Νικήτας.

MasterChef: Οι πρώτες εντυπώσεις του Twitter στην πρεμιέρα του διαγωνισμού

Το Twitter, φυσικά, έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα και μέσα από τα παρακάτω tweets, άφησε το δικό του στίγμα.

Το «φρικιό» που προορίζεται για νικητής

Ένας από τους παίκτες του MasterChef που κέντρισε το ενδιαφέρον του Twitter ήταν ο 29χρονος μάγειρας Νίκος Τράκας, ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και το μόντελινγκ σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ο ίδιος αποκάλυψε πως πάσχει από αλωπεκίαση, η οποία εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων και συγκεκριμένα σε ηλικία 10 ετών.

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε στην δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου, για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου», ανέφερε ο ίδιος αρχικά. 

«Η αλωπεκία είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο. Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι και υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. 

Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη και η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό. Ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό που με επηρεάζει από όλο αυτό το story. Αυτό το story είμαι εγώ και έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν θα το άλλαζα για τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο παίκτης δεν κατάφερε μόνο να εξασφαλίσει την παραμονή του στον διαγωνισμό, αλλά να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Twitter με θετικό και αρνητικό τρόπο, ταυτόχρονα. Ορισμένοι έσπευσαν να κρίνουν την εξωτερική του εμφάνιση και κάποιοι άλλοι πήραν θέση για να τον υπερασπιστούν και να τον «βγάλουν» νικητή.