ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Το ψέμα της Κυβέλης που δεν πίστεψε στιγμή το Twitter. «Φωνάζει το πράγμα»

Η εκκεντρικότητα, η έπαρση, ο δυναμισμός, η ωμότητα και η οξύτητα με τα οποία η Κερκυραία παίκτρια του GNTM 4 σχολιάζει γεγονότα, καταστάσεις και συμπαίκτες, είναι όλα όσα έχουν δημιουργήσει έναν mean τηλεοπτικό χαρακτήρα γύρω από το πρόσωπό της. Ο χαρακτήρας και η περσόνα της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, όχι μόνο μάς έχει αποδείξει ότι είναι ρόλος και ότι δεν μας αξίζει, αλλά έχει διχάσει όσο κανένας άλλος τα social media και κυρίως τον κόσμο του Twitter, που έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα.

Είναι όντως τόσο evil ή έτσι δείχνει; Τελικά συμπαθεί κάποιον από τους συμπαίκτες της ή τους μισεί όλους; Είναι πραγματικά τόσο αλαζονική ή απλά πιεσμένη από τον εγκλεισμό και την πίεση του διαγωνισμού; Είναι νάρκισσος ή απλά fan του ρεαλισμού και της πίστης στον εαυτό της; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις απορίες που (εύλογα) δημιουργούνται στον καθένα, σε κάθε επεισόδιο του GNTM 4 και δεν θα λυθούν μαδώντας μαργαρίτες, όπως κάνεις για να μάθουμε αν το crush σου τελικά σε αγαπά. Μία νέα δήλωση της Κυβέλης, ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω και να μας μπερδέψει ακόμα περισσότερο.

«Αντάλλαξα μία γλυκιά καλημέρα με τον Κωνσταντίνο, οπότε κι εγώ τι να κάνω, δεν πρέπει να είμαι κι εγώ ευγενική; Μέσα μου έχω μαλακώσει λίγο σχετικά με τα παιδιά. Όπως μετά από ένα σημείο που είχε μαλακώσει πολύ με το quadrifoglio, μετά από ότι είχε συμβεί. Δεν επιλέγω πια να κρατάω κακία. Παλιά το έκανα πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα και συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν έχει κάτι να προσφέρει καλό στον χαρακτήρα μου. Ίσα ίσα μού κάνω κακό. Οπότε εγώ κοιμάμαι πιο ήσυχη τα βράδια, όταν τους αγαπάω όλους. Μπορεί να μην τα αγαπάω τόσο πολύ τα παιδιά εδώ μέσα, αλλά σίγουρα δεν τα μισώ»

«Δεν έχει προσπαθήσει κάποιος να με προσεγγίσει, να καθίσει μαζί μου. Μόνο η Ειρήνη. Άμα θεωρείται προσέγγιση αυτό. Και χτες το βράδυ άρχισε πάλι να μου λέει για το ποιος νομίζει ότι θα είναι στον τελικό. Πιστεύει η ίδια ότι ο Κωνσταντίνος θα φύγει και γι’ αυτό τον εκθειάζουν. Μου είπε ότι φοβάται ότι η Όλγα θα είναι τελικό, ότι την έχει φοβηθεί το μάτι της τελευταία την Όλγα. Τέτοιες ανησυχίες και έληξε εκεί η συζήτηση», ανέφερε μεταξύ άλλων η παίκτρια του GNTM 4.

Η Κυβέλη λέει ότι αγαπάει όλους τους παίκτες του GNTM 4, αλλά το Twitter αμφιβάλλει

Όπως ήταν φυσικό, οι παραπάνω δηλώσεις της παίκτριας του GNTM 4 – που σε κάθε επεισόδιο κρύβει και από μία καινούργια έκπληξη, ξάφνιασαν τους χρήστες του Twitter, οι οποίoι δεν πίστεψαν στιγμή στα λόγια «αγάπης» που εξέφρασε. Τελικά, ο χαρακτήρας του ανθρώπου αλλάζει; Ιδού η απορία.