ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: 10 φορές που η Κυβέλη Χατζηευστρατίου απέδειξε ότι δεν μας αξίζει

Οι 20 διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του φετινού GNTM, αλλά στη διαδρομή δεν τα κατάφεραν για τους χ ψ λόγους, πλέον έχουν μειωθεί στο 1/3 τους – και κάτι παραπάνω. Παίκτες μπήκαν, παίκτες βγήκαν. Παίκτες επέστρεψαν και παίκτες αποχώρησαν οικειοθελώς. Συμπάθειες, αντιπάθειες, τσακωμοί και κλίκες δημιουργήθηκαν μεταξύ των παικτών. Έρωτες γεννήθηκαν, φιλίες καταστράφηκαν. Όμως, ό,τι μα ό,τι κι αν συμβεί μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, ο πλανήτης του GNTM 4 περιστρεφόταν, περιστρέφεται και θα περιστρέφεται μέχρι και την ημέρα του μεγάλου τελικού, γύρω από ένα πρόσωπο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Η παίκτρια του GNTM 4 που έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό. Η παίκτρια που έχει χωρίσει τον κόσμο του Twitter στα δύο. Η παίκτρια που απολαμβάνει το τσάι μόνη της, διαβάζοντας στο δωμάτιό της το βιβλίο Είμαι Επικίνδυνη, ενώ όλοι οι άλλοι κάθονται στο σαλόνι. Η παίκτρια που βαδίζει μόνη της προς την ευθεία του τελικού με απόλυτη στοχοπροσήλωση, αδιαφορώντας για τους γύρω της. Η παίκτρια – προσωποποίηση της έκφρασης «Όλοι σας και μόνη μου».

Το μοντέλο που για κάποιους είναι το απόλυτο είδωλο και για κάποιους άλλους η προσωποποίηση της κακίας, μάς έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές με τη συμπεριφορά της πως δεν μας αξίζει. Πως μετά βίας συνυπάρχει μαζί μας στον πλανήτη γη κι αναγκαστικά αναπνέει τον ίδιο αέρα με εμάς. Λογικά, στο επόμενο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει ο Jeff Bezos στο διάστημα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου θα είναι το travel buddy του. Ταξίδι για π(ε)λούσιους λέγεται.

10 φορές που η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έγινε η προσωποποίηση του bitch please στο GNTM 4

Η απόδειξη των παραπάνω προτάσεων, βρίσκεται στα παρακάτω tweets.