ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Ο Αγγαίος αποκαλύπτει τον αληθινό λόγο που η Κυβέλη απομακρύνθηκε από την παρέα τους

Instagram.com/gntmgr

Η αποχώρηση του Αγγαίου Ποθητού από το GNTM 4, διαμόρφωσε την τελική τετράδα που θα αναμετρηθεί στα επόμενα επεισόδια για την κατάκτηση του μεγάλου τίτλου και των υπόλοιπων επάθλων. Όπως, λοιπόν, συμβαίνει με όλα τα μοντέλα που αποχωρούν από τον διαγωνισμό, έτσι και ο Αγγαίος Ποθητός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής [email protected] για να μιλήσει για τη δική του πορεία στον διαγωνισμό, τους συμπαίκτες του, την κοπέλα του και τη δική του πρόβλεψη για τον μεγάλο νικητή.

Σε αυτό το σημείο, πριν συνεχίσω, να σου υπενθυμίσω πως ο Αγγαίος Ποθητός ήταν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη της ομάδας quadrifoglio του GNTM 4. Ομάδα που συγκεκριμένα αποτελούνταν από τον Βασίλη, τον Αγγαίο, τον Γιάννη και τον Ναπολέοντα, στους οποίους προστέθηκαν στη συνέχεια και δυο κορίτσια, η Ειρήνη και η Κυβέλη (κάτι σαν τους αντίστοιχους Campaign του GNTM 3). «Είμαστε μία παρέα με κοινό στόχο, που απλά βάλαμε ένα όνομα», είχαν δηλώσει on camera.

Να σου υπενθυμίσω, επίσης, πως η Κυβέλη ήταν η παίκτρια που ξέκοψε τελείως από την παρέα. Ακολούθησαν λογομαχίες, αντίπαλα στρατόπεδα, διαφορετικές οπτικές γωνίες από τον κάθε παίκτη, αλλά και υποθέσεις στον κόσμο του Twitter. Μέσα σ’ όλα, το μόνο σίγουρο ήταν πως η παίκτρια έμεινε – τελικά – μόνη της.

Ο Αγγαίος Ποθητός μιλάει για το «τετράφυλλο τριφύλλι» του GNTM 4 και την αποχώρηση της Κυβέλης

Μιλώντας, λοιπόν, για τη δημιουργία των quadrifoglio, αλλά και για την ένταξη της Ειρήνης και της Κυβέλης, ο Αγγαίος έκανε κάποιες αποκαλύψεις. «Ποτέ δεν ήμουν πολύ φίλος με την Κυβέλη. Δεν θα καθόταν να ανοιχτεί ο ένας στον άλλον. Είχαμε τα τυπικά. Είχα δεθεί πιο πολύ με τα τρία αγόρια», ανέφερε στην αρχή ο παίκτης του GNTM 4, ενώ στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον λόγο απομάκρυνσης της Κυβέλης, ο Αγγαίος Ποθητός έδωσε την απάντησή του, ύστερα από μία παύση κάποιων δευτερολέπτων.

«Όπως είπα δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Η Κυβέλη πίστεψε ότι δεν ταιριάζει μαζί μας. Στην Κυβέλη δεν άρεσε η δική μας παρέα οπότε πήγε στην άλλη παρέα. Μετά δεν της άρεσε και η άλλη παρέα. Πήγε σε άλλη παρέα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Στο «γιατί» η παρέα τους δεν έκανε τελικά το κλικ στην Κυβέλη, ο παίκτης του GNTM 4 απάντησε πως η ωμή αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια ήταν ο λόγος της δυσαρέσκειάς της. Γεγονότα που παρερμηνεύτηκαν από την ίδια ως bullying. «Μιλούσαμε πολύ αντικειμενικά ο ένας στον άλλον. Ήταν ωμή ειλικρίνεια για να γίνουμε καλύτεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Κάνοντας τη δική του πρόβλεψη, ο Αγγαίος Ποθητός «είδε» στον τελικό του GNTM 4 την Ειρήνη. «Θέλω να κερδίσει η Ειρήνη και λόγω κάποιας παραπάνω συμπάθειας θα προτιμούσα τον Κωνσταντίνο ή την Όλγα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, αποκλείοντας με διπλωματικό τρόπο την Κυβέλη.