ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Οι 10 στιγμές που αποδεικνύουν ότι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι ρόλος

Instagram.com/gntmgr

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 16 Νοέμβρη τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 4 κλήθηκαν να γίνουν ένα με τη φύση. Πιο συγκεκριμένα, οι 11 διαγωνιζόμενοι και με φόντο τη Λίμνη Δόξα της ορεινής Κορινθίας, έπρεπε να φωτογραφηθούν καβάλα σε άλογο, ντυμένοι με λευκά, ημιδιάφανα ενδύματα από γάζες. Το concept ήταν εμπνευσμένο από καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, όπως για παράδειγμα την καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Burberry για το άρωμα Hero με τον Adam Driver. Ο Γιώργος Καράβας ίσως το έκανε καλύτερα.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά, έτσι κι αυτήν, το Twitter βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις. Ωστόσο, όσα επεισόδια κι αν περάσουν, όσα διαφορετικά concepts κι αν λάβουν χώρα, ένα θα είναι το πρόσωπο του GNTM 4 που σχολιάζεται κατ’ επανάληψη. Αυτό δεν είναι άλλο, από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Το Twitter ανακάλυψε τον ηθοποιό ανάμεσα στα μοντέλα του GNTM 4

Το Twitter, λοιπόν, μάς αποδεικνύει σταθερά κι ανελλιπώς ότι έχει εμμονή με το πρόσωπο της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, το οποίο αλλάζει συνεχώς εκφράσεις ανάλογα με το mood. Όπως, δηλαδή, κάνουν και οι ηθοποιοί ανάλογα με το είδος της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν.

Η σύγκριση της Κυβέλης με ηθοποιούς και καταστάσεις, λοιπόν, είναι το χόμπι του Twitter για φέτος. Παρακάτω, μπορείς να απολαύσεις όλες τις Οσκαρικές ερμηνείες που έχει δώσει η εκκεντρική και εκρηκτική παίκτρια του GNTM 4. Μήπως δεν είναι αληθινή και είναι ρόλος; Ιδού η απορία.

Πάντως, πολύ εύκολα μπορούμε να την φανταστούμε να πρωταγωνιστεί σε κάποια σαπουνόπερα.

Η πηγή του κακού

Να σου υπενθυμίσουμε ότι οι χρήστες του Twitter είχαν ξεκινήσει να ασχολούνται με την Κυβέλη, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του GNTM 4. Όταν, μετά τη λήξη της πρώτης δοκιμασίας αποχώρησης, το μαύρο βανάκι οδήγησε τους παίκτες στο νέο, ειδικά διαμορφωμένο loft που θα τους παρείχε όλων των ειδών τις ανέσεις, κατά τα λεγόμενα του Γιώργου Καράβα. Η παγωμάρα και η απογοήτευση στα πρόσωπά τους ήταν εμφανείς. Όλοι περίμεναν να μπουν στην πολυτελή βίλα, ως είθισται, στον διαγωνισμό. Αντ’ αυτού, τους περίμενε ένα κοινόβιο με 20 κρεβάτια.

Ανάμεσα στους παίκτες που δυσαρεστήθηκαν περισσότερο, ήταν, φυσικά η Κυβέλη Χατζηευστρατίου που δεν πίστευε στα μάτια της. Η ίδια, μάλιστα, είχε τότε διαβεβαιώσει κάποιους από τους συμπαίκτες της, πως εάν σε λίγες μέρες δεν αλλάξουν σπίτι, η αποχώρησή της θα ήταν αναπόφευκτη. Η διαμονή σε ένα τέτοιου είδους σπίτι «ξεπερνά τα όριά της», είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια. Η Πάολα Μπράτσο και η Σοράγια Μοντενέγκρο σε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Τελικά, τα μοντέλα του GNTM 4 άλλαξαν σπίτι, αλλά η έκφραση και το mood της Κυβέλης παρέμειναν ίδια κι απαράλλαχτα. Ποια είσαι στ’ αλήθεια Κυβέλη Χατζηευστρατίου;