ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Η δήλωση της Κυβέλης που αποδεικνύει ότι μπορεί τελικά να έχει καρδιά

Instagram.com/gntmgr

Η εκκεντρική παίκτρια που οραματίζεται τον εαυτό της στη θέση της νικήτριας, βάζοντας όλους τους συμπαίκτες της σε δεύτερη μοίρα, η παίκτρια που έχει πιστέψει στις ικανότητές της ως μοντέλο όσο τίποτε άλλο, κοιτώντας με απόλυτη στοχοπροσήλωση τον μεγάλο τελικό, έκανε μία δήλωση που ίσως κανείς ποτέ δεν περίμενε να ακούσει από εκείνη.

«Δεν επιλέγω πια να κρατάω κακία. Παλιά το έκανα πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα και συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν έχει κάτι να προσφέρει καλό στον χαρακτήρα μου. Ίσα ίσα μού κάνω κακό. Οπότε εγώ κοιμάμαι πιο ήσυχη τα βράδια, όταν τους αγαπάω όλους», ήταν μερικά από τα λόγια της Κυβέλης στο επεισόδιο της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου. Λόγια που «έπιασαν» τους χρήστες του Twitter αδιάβαστους και απροετοίμαστους μπροστά σε αυτήν την έξαρση αγάπης, αλλά και απρόθυμους να δεχτούν πως όσα η ίδια δήλωσε αληθεύουν. Λίγη ώρα αργότερα, νέες δηλώσεις της παίκτριας του GNTM 4 έρχονται στο προσκήνιο και βάζουν εκ νέου, τον καθέναν από εμάς, σε δεύτερες σκέψεις. Τι έγινε ρε παιδιά;

Οι δηλώσεις της πιο εκκεντρικής παίκτριας του GNTM 4 που θα σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις

«Είμαστε στην 4δα του GNTM 4. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Το περίμενα ότι θα είμαι εδώ, αλλά ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Ίσως θα την έλεγες και απρόβλεπτη αυτήν την 4αδα. Σίγουρα δεν περίμενα την Όλγα ποτέ σε αυτήν, γιατί έχει λιγότερο “μοντελική” εμφάνιση λόγω του αθλητικού σώματος που είχε», ανέφερε στην αρχή η παίκτρια του GNTM 4.

«Έχετε μπροστά τη νικήτρια. Μέχρι στιγμής έχω την καλύτερη πορεία – και συνεχίζω να έχω ανοδική πορεία – είμαι εγώ. Ο Κωνσταντίνος, άμα λάχει παίρνει καλύτερη, μετά μπορεί να είναι bottom. Η Όλγα έχει κι αυτή μία σταθερά καλή πορεία και η Ειρήνη, τελευταία είναι ένα βήμα έξω από το σπίτι, ένα βήμα μέσα στο σπίτι», πρόσθεσε στη συνέχεια, βαφτίζοντας τον εαυτό της νικήτρια του φετινού διαγωνισμού.

«Όποιος άλλος κερδίσει πέρα από εμένα, λίγο θα χαρώ, έως καθόλου. Εάν κέρδιζε η Ειρήνη, δηλαδή έφευγα εγώ και έμενε Ειρήνη, Όλγα, Κωσνταντίνος, θα χαιρόμουν λίγο παραπάνω με την Ειρήνη γιατί είναι ένα παιδί που το έχει περισσότερο ανάγκη από τα άλλα παιδιά, οικονομικά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Επιλογή που, ωστόσο, βασίστηκε σε οικονομικά και όχι σε κριτήρια ικανότητας.

Ίσως, τελικά, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου να είναι το παρεξηγημένο πλάσμα του GNTM 4. Μία ψυχούλα που κρύβει μέσα της ατόφια καλοσύνη. Ίσως και όχι. Who knows;