ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Η Κυβέλη απαντά στο μεγάλο ερώτημα μετά τη νίκη της: Ποια είναι τελικά;

STAR

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε νικήτρια του GNTM 4. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα του τέταρτου κύκλου του reality μοντέλων του Star, ξεκίνησε την πορεία της ως ο villain που ξεχώρισε το Twitter και κατέληξε η «βασίλισσά» του και νικήτρια για την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό.

Αν κάτι έκανε την Κυβέλη να ξεχωρίζει στο GNTM 4, εκτός από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές της στα sets αυτό ήταν ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε μπροστά και πίσω από τις κάμερες για τους συμπαίκτες της. Η Κυβέλη δεν φοβόταν να αλλάζει παρέες και να απομακρύνεται από συμπαίκτες της που ένιωθε ότι δεν τη βοηθούν να βρεθεί κοντά στον στόχο της.

Η Κυβέλη δεν δίσταζε να μιλά μπροστά στην κριτική επιτροπή για όσα την είχαν ενοχλήσει πολλές φορές χωρίς οι συμπαίκτες της να το περιμένουν. Η Κυβέλη δεν δίσταζε να δίνει disadvantages σε παίκτες οι οποίοι θεωρούσαν πώς είναι φίλοι της, γιατί αυτό ήταν το παιχνίδι κι ο στόχος την περίμενε. Ο στόχος ήταν η νίκη και την κατέκτησε.

Η Κυβέλη κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του GNTM 4, αλλά κάπου στον δρόμο έχασε τις φιλίες που σχηματίζονται σε ένα reality show. Θα μου πεις, αυτές οι φιλίες αποδεικνύονται συχνά εφήμερες, αλλά δεν είναι μέρος αυτών των προγραμμάτων να μην επιβραβεύεται μόνο εκείνος με τα τυπικά προσόντα, αλλά κι αυτός που τα κατάφερε καλύτερα στη συμβίωση;

Οι πρώην συμπαίκτες της και η απουσία στα stories τους

Δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι οι πρώην παίκτες του GNTM 4 βρέθηκαν στο πλατό του μεγάλου τελικού και η μόνη που ανέβασε ένα Instagram story με τη νικήτρια του παιχνιδιού ήταν η Άννα. Ούτε η Ειρήνη (η αρχική, καλύτερη φίλη της Κυβέλης), ούτε ο Ντίνος (ο άνθρωπος για τον οποίο η Κυβέλη μόλις επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι). Ούτε καν οι δύο άλλοι φιναλίστ από συναδελφική αλληλεγγύη.

κυβέλη GNTM Instagram.com/annulito

Η Κυβέλη κέρδισε το έπαθλο, κέρδισε τη θέση της queen του Twitter, αλλά κάτι έχασε στον δρόμο.

H Κυβέλη κέρδισε το GNTM 4 και νιώθει ότι ο κόσμος την παρεξήγησε

«Νιώθω ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου με έχει παρεξηγήσει λίγο. Καταλάβαινα κι εγώ ότι πολλές φορές υπερέβαλα, αλλά είναι δύσκολο να μπεις από τον καναπέ σου στη θέση ενός ατόμου, μίας γυναίκας 19 χρονών που βρίσκεται υπό όλες αυτές τις συνθήκες και σε όλη αυτή την πίεση», δήλωσε η νικήτρια του GNTM 4 στην εκπομπή Breakfast @Star την επομένη της νίκης της.

«Πάρα πολλές φορές με έχω δει και λέω “Τώρα βγάζω αντίδραση” ή “Τώρα το ζω λίγο παραπάνω επειδή τα κατάφερα οπότε μου βγαίνει πολύ πιο έντονο ως αντίδραση από τους άλλους, απ’ όλο αυτό που μου γίνεται”. Ή το χιούμορ που χρησιμοποιώ που πολλοί το βρίσκουν προσβλητικό, ενώ εγώ ουσιαστικά δεν πιστεύω ότι έχω προσβάλλει κανέναν», σημείωσε στη συνέχεια η Κυβέλη.

 

Η νικήτρια του GNTM 4 ανέφερε ότι από παρορμητισμό είχε αποκαλύψει τα δύο ζευγάρια του παιχνιδιού on camera πριν το κοινό καταλάβει την ύπαρξή τους. «Ναι, γιατί ήταν η μέρα που είχαμε καθίσει μαζί και κάναμε κάποιο παιχνίδι και έγινε η ερώτηση στην Όλγα και γέλασαν όλοι και είπαν πως υπάρχουν ζευγάρια, σκέφτηκα ότι θα το έχουν πει. Εγώ ήμουν μόνη μου στο δωμάτιο μου, σε έναν άλλο πλανήτη. Δεν το είπα με πονηριά, δεν αποσκοπούσε κάπου, ήταν απλά η αλήθεια», σημείωσε.

Η Κυβέλη δεν μετανιώνει τίποτα γιατί δεν μιλάει με όσους είχε κόντρα στο GNTM

Σε ερώτηση αν έχει μετανιώσει κάτι που είπε για κάποιον πρώην συμπαίκτη της, η Κυβέλη παραδέχτηκε ότι δεν έχει μπει σε κάποια διαδικασία συζήτησης για τα περασμένα με κανέναν.

«Από τη στιγμή που δεν μιλάω με τα περισσότερα παιδιά με τα οποία έτυχε να είμαι πιο παρορμητική ή πιο σκληρή. Δεν μπορώ να ξέρω τι τους έχει ενοχλήσει και αυτή τη στιγμή δεν θα με ενδιέφερε και τόσο να μάθω, ούτε εκείνους πιστεύω. Σίγουρα έχω υπάρξει υπερβολική, σίγουρα έχω υπάρξει λίγο πιο υπεροπτική, αλλά καταλαβαίνω ότι ήμουν υπό πάρα πολλή πίεση. Ναι είμαι δυναμική αλλά δεν είμαι 24/7 έτσι στην τσίτα», σημείωσε η Κυβέλη μία μέρα αφού κέρδισε τον τίτλο του GNTM 4.

«Και ποια είσαι τελικά Κυβέλη;» αναρωτήθηκε το πάνελ, αναρωτηθήκαμε κι εμείς. «Προφανώς και ήμουν εγώ, όλα εγώ τα έλεγα, η αλήθεια μου ήταν. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, πολύ ευαίσθητη. Νομίζω ότι οι πιο σκληροί άνθρωποι είναι και οι πιο ευαίσθητοι», κατέληξε η Κυβέλη. Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν αν τα στερεότυπα περί σκληρότητας που κρύβουν μία μεγάλη καρδιά, καταρρέουν, να σε ενημερώσω πως όχι, καλά κρατούν.