ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Η ανατροπή λίγο πριν τον τελικό. Η Κυβέλη δεν είναι αυτή που νόμιζες

Instagram.com/gntmgr

Το GNTM, όπως και κάθε reality, άπτεται της οπτικής γωνίας του καθενός μας. Αυτό σημαίνει πως εγώ μπορεί να έχω διαφορετική άποψη από εσένα για έναν παίκτη, να αναλύω με διαφορετικό angle καταστάσεις, γεγονότα και πρόσωπα. Να έχω άλλες συμπάθειες και αντιπάθειες από εσένα και πάει λέγοντας. Εάν, πάντως, έπρεπε να συμφωνήσουμε για κάτι στο φετινό GNTM 4, θα ήταν η εκκεντρικότητα και ο «mean» χαρακτήρας της Κυβέλης Χατζηευστρατίου που είχε δημιουργήσει έναν σύσσωμο «στρατό» εναντίον της στο Twitter.

Ξέχνα όσα ήξερες. Το Twitter παίρνει το μέρος της Κυβέλης και στρέφεται κατά του Κωνσταντίνου και της Όλγας. Η μεγαλύτερη ανατροπή του GNTM 4 είναι εδώ, λίγες μέρες πριν τον τελικό. Και τώρα θα μου πεις πώς έγινε κάτι τέτοιο. Κι εγώ θα σου πω πως όλα έχουν τον λόγο τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί της Όλγας προς την Κυβέλη, ήταν ο βασικός λόγος αυτής της ανατροπής.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, στο επεισόδιο της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2 δοκιμασίες περίμεναν τους 3 φιναλίστ, από τις 4 συνολικά για την ανάδειξη του νικητή. Η πρώτη δοκιμασία άντλησε έμπνευση από το Breakfast at Tiffany‘s, την αμερικανική ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την iconic Audrey Hepburn και το χαρακτηριστικό LBD. Η δεύτερη δοκιμασία του GNTM 4 διαδραματίστηκε σε ένα επιβλητικό νεοκλασικό με θέμα το φλερτ. Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 διάλεξαν τον παρτενέρ τους. Ύστερα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού. 

Η πρώτη που μπήκε στο σετ ήταν η Όλγα που επέλεξε ως παρτενέρ της τον πρώην παίκτη και σύντροφό της, Στυλιανό. Δεύτερος ήταν ο Κωνσταντίνος και τελευταία η Κυβέλη. Λίγο πριν μπει στο σετ η Κυβέλη, λοιπόν, οι άλλοι 2 φιναλίστ θεώρησαν ότι έχει ένα πλεονέκτημα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι θα μπει πιο “διαβασμένη” στο σετ, έχοντας λάβει υπόψιν της, τις παρατηρήσεις των κριτών σε αυτούς.

«Ας πούμε, τώρα η Κυβέλη έχει πλεονέκτημα γιατί ξέρει τα πάντα», ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου που βρήκαν σύμφωνη την Όλγα. «Τεράστιο», είπε χαρακτηριστικά. Συνέχισε λέγοντας «Και πέρα από αυτό, έλεγε εγώ το ήξερα από πριν. Άντε γαμ@@σ@ μ@ρη παλιοπ@@τ@ν@. Άντε γ@μη@@». Το αποκορύφωμα σημειώθηκε όταν η Κυβέλη, μετά το τέλος της φωτογράφισής της, ρώτησε τους κριτές του GNTM 4 αν τους έβγαλε συναίσθημα ή όχι. «Κυβέλη σκάσε», ακούγεται να λέει η Όλγα on camera.

Το Twitter έκανε στροφή 365 μοιρών. Άλλη είναι η κακιά του GNTM 4

Όπως ήταν λογικό, αυτά τα σκληρά λόγια πυροδότησαν έναν πόλεμο στο Twitter. Οργισμένοι οι χρήστες πιάνουν κατευθείαν τα πληκτρολόγια και κατακεραυνώνουν την Όλγα. Φυσικά, παίρνουν το μέρος της Κυβέλης. Ανατροπές καταστροφές είναι η φάση του GNTM 4 πλέον.