ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Φενγκ Σούι στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσεις τα φυτά σου για θετική ενέργεια στο full

Pexels

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, η κουζίνα συνδέεται με το στοιχείο της φωτιάς λόγω της θερμότητας, που εκλύεται από τις ηλεκτρικές συσκευές όταν πας να μαγειρέψεις. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους στο σπίτι για τη δημιουργία θετικής ενέργειας, αφού πρόκειται για το μέρος, που σου δίνει κυριολεκτικά ενέργεια. Εκεί μαγειρεύεις για να φας και να πάρεις δυνάμεις.

Αν μας διαβάζεις, ξέρεις ήδη ότι τα φυτά είναι ανάμεσα στα βασικά στοιχεία, που φέρνουν τύχη στο Φενγκ Σούι, αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο είδος και τα σωστά σημεία μέσα σε κάθε χώρο. Ποια είναι, λοιπόν, τα φυτά που διώχνουν την αρνητική ενέργεια μακριά από την κουζίνα σου και ταυτόχρονα βοηθούν στην εξισορρόπηση του στοιχείου της φωτιάς; Εδώ μαθαίνεις ποια είναι τα πιο τυχερά. Παρακάτω σκρολάρεις για να μάθεις πού ακριβώς πρέπει να τα τοποθετήσεις μέσα στην κουζίνα και να ενισχύσει τη θετική ενέργεια στον χώρο σου.

Φενγκ Σούι στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσεις τα φυτά σου για θετική ενέργεια στο full

Το καταλληλότερο μέρος στην κουζίνα σου για να τοποθετήσεις τα φυτά σου, είναι ο νεροχύτης. Αναρωτιέσαι γιατί; Τα φυτά συνδέονται στενά με το στοιχείο του ξύλου στο Φενγκ Σούι, που είναι ένα από τα σημαντικότερα της ιστορίας του. Πιο συγκεκριμένα, το ξύλο είναι ένα από τα 5 βασικά στοιχεία αυτής της αρχέγονης φιλοσοφίας και, μεταξύ άλλων, συμβολίζει την ανάπτυξη, την ευημερία και τη ζωτικότητα.

Αυτή του η αξία εκτοξεύεται όταν βρίσκεται κοντά σε νερό. Επομένως, ένα φυτό δίπλα στον νεροχύτη θα προσελκύσει τη θετική ενέργεια, την καλή τύχη, την ευημερία και τον πλούτο, σύμφωνα με τον Φενγκ Σούι expert, Johnson Chua που μίλησε στην Φιλιππινέζικη εκπομπή Unang Hirit.

Πάρε τα μέτρα σου, λοιπόν, και κάνε χώρο δίπλα στον νεροχύτη για τα φυτά σου.