ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Φενγκ Σούι: Αυτό πρέπει να βάλεις στην είσοδο για να έχεις την τύχη με το μέρος σου

Pexels

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, η είσοδος του σπιτιού θεωρείται το στόμα του qiη πύλη της θετικής ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, η εξώπορτα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους στο σπίτι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Γιατί; Γιατί από αυτό το σημείο εισέρχεται η θετική ενέργεια και οι ευκαιρίες ρέουν προς το μέρος σου. Η εξώπορτα αντιπροσωπεύει, επίσης, το προφίλ σου και το πώς σε βλέπει ο κόσμος με το που εισέλθει στο σπίτι σου. Για παράδειγμα, τα αγαπημένα σου άτομα εκείνη την Κυριακή που θα τους «κάνεις» το τραπέζι.

Όπως καταλαβαίνεις, η είσοδος είναι πολύ σημαντική στον «φενγκσουικό» κόσμο. Πρέπει να «χτίσεις» μια «δυνατή» είσοδο, ώστε να δώσεις τον απαραίτητο χώρο στη θετική ενέργεια να εισέλθει ελεύθερα και ανεμπόδιστα στο σπίτι σου.

Φενγκ Σούι: Αυτό το item δεν πρέπει να λείπει από την είσοδο του σπιτιού σου αν θες καλή τύχη

Αν κάτι, λοιπόν, δεν πρέπει να λείπει από την είσοδό σου, αυτό είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία μπορούν να  σου φέρουν καλή τύχη, στη συγκεκριμένη θεση.

Σύμφωνα με το Φένγκ Σούι, σε ένα γενικότερο πλαίσιο, τα φυτά σε έναν χώρο επηρεάζουν θετικά τον ψυχισμό και τη ζωή του ανθρώπου. Διευκολύνουν την κυκλοφορία τόσο της δικής τους θετικής ενέργειας όσο και των άλλων «καλών» αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στον χώρο. Επίσης, έχουν θεραπευτική ενέργεια και προωθούν παράλληλα την προσωπική σου ανάπτυξη.

Εδώ μπορείς να μάθεις ποια είναι αυτά τα τυχερά φυτά για τα οποία μιλήσαμε παραπάνω και να πράξεις ανάλογα. Και καλή τύχη να σου ευχηθούμε!