ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει στον Alpha. Επιστρέφουν τα «Μεσάνυχτα»;

instagram.com/nonoram/

Το πρωί της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου, ο Άρης Καβατζίκης υποδέχτηκε την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» στην κουζίνα της εκπομπής έτοιμος να της φτιάξει πρωινό. Κάπως έτσι μεταξύ scrambled eggs και pancakes (δικά μου τυχαία αγαπημένα πρωινά αναφέρω), την ενημέρωσε για δύο αποκλειστικά τηλεοπτικά νέα που είχε να παρουσιάσει στην εκπομπή. Το πρώτο αφορούσε την Ελεονώρα Μελέτη και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ιστορία πρέπει να σου είναι λίγο πολύ γνωστή ως τώρα. Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη παρουσιάζοντας την infotainment εκπομπή «Ώρα για Μελέτη». Η σκέψη του Alpha ήταν να ενοποιηθεί η πρωινή ζώνη μεταξύ καθημερινών και Σαββατοκύριακου γι’ αυτό και αρχικά την επιμέλεια της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη είχε ο Νίκος Μάνεσης που παρουσιάζει επί χρόνια και με επιτυχία την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Το καλό κλίμα της συνεργασίας δεν διήρκεσε για πολύ. Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, ο Νίκος Μάνεσης τη σχολίασε. Έπειτα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποχώρησε από την επιμέλεια της εκπομπής, ενώ παραίτηση υπέβαλλε η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου και ακολούθως μεγάλο μέρος της συντακτικής ομάδας της εκπομπή. Οι παραιτήσεις δεν συνοδεύονταν από αντικαταστάσεις και η εκπομπή μοιραία αντικαταστάθηκε ολόκληρη στο πρόγραμμα του σταθμού από το «Alpha Παντού».

Τα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφουν στον Alpha;

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που μετά τη διακοπή της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, μίλησαν για το ενδεχόμενο η παρουσιάστρια να μείνει εκτός Alpha, ωστόσο ο Άρης Καβατζίκης και το ρεπορτάζ του, ισχυρίζονται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη όχι μόνο παραμένει στον Alpha αλλά επιστρέφει και στην αγαπημένη της late night ζώνη. Σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη, στο συμβόλαιό της Ελεονώρας Μελέτη, υπήρχε ένας όρος που αφορούσε την εκπομπή «Μεσάνυχτα» και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθεί.

«Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε “Μεσάνυχτα” σύντομα στον Alpha. Ο όρος υπήρχε και μάλλον ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθεί. Δεν σας το λέω 100% ότι έχω μπει στα γραφεία των στελεχών του Alpha, αλλά όπως όλα δείχνουν και όπως έχει δημιουργηθεί και το κλίμα, θα επιστρέψει το “Μεσάνυχτα”. Εξάλλου το πλατό της είναι άθικτο, είναι στημένο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Η Δανάη Μπάρκα σχολιάζοντας την είδηση, αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ωστόσο η συνέντευξή της δεν προβλήθηκε ποτέ την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η είδηση για το All Star Cast του “Your Face Sounds Familiar”

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το δεύτερο τηλεοπτικό νέο που μετέφερε στην παρουσιάστρια ο Άρης Καβατζίκης, αφορά το αγαπημένο show μεταμορφώσεων του ANT1, “Your Face Sounds Familiar”. Ενώ πριν από λίγο καιρό η Μαρία Μπεκατώρου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι λόγω της πανδημίας ήταν μάλλον αδύνατο να επιστρέψει το show στον «αέρα» του ΑΝΤ1, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε ότι υπάρχει η σκέψη αυτό να επιστρέψει σε μορφή All Stars, από τον Μάρτιο του 2021.