ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε το μάλλον οριστικό φινάλε του “Your Face Sounds Familiar”

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες στην πρεμιέρα της παράστασης «Ποντικοπαγίδα» που ανεβαίνει στο θέατρο Νέος Ακάδημος. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φορώντας τη μάσκα της και διευκρινίζοντας στους δημοσιογράφους ότι «με τη μάσκα δεν ακούω καλά», έδωσε τις απαντήσεις της στα ερωτήματά τους.

Η πρώτη ερώτηση που έλαβε η Μαρία Μπεκατώρου είχε να κάνει με το show μεταμορφώσεων του ANT1 “Your Face Sounds Familiar”. Το φιλανθρωπικό show στο οποίο κάθε διαγωνιζόμενος μπαίνει στη διαδικασία να μεταμορφωθεί σε κάποια μεγάλη προσωπικότητα του τραγουδιού, έχει μπει στον «πάγο» από τον Μάρτιο του 2020.

Tα γυρίσματα του “Your Face Sounds Familiar” είχαν διακοπεί ξαφνικά τον Μάρτιο του 2020 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και λίγο αφότου το show είχε ξεκινήσει τον νέο κύκλο προβολής του. «Κι έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν. Δεν το υπολόγισες. Δεν εκτίμησες σωστά. Κι ό,τι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου! Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις. Σε πρόλαβαν τα γεγονότα. Και όλα γκρεμίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα έως χθες σήμερα φαντάζουν πολύτιμα.», ανέφερε τότε μέσω Instagram ανακοινώνοντας τη διακοπή του κύκλου η Μαρία Μπεκατώρου.

«Κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με το YFSF. Νομίζω, ξέρω μάλλον, ότι σίγουρα το κανάλι έχει καλή διάθεση αλλά δυστυχώς ο κορονοϊός τα κρίνει όλα. Από εκεί εξαρτώνται όλα», είπε τώρα η Μαρία Μπεκατώρου, αποκαλύπτωντας ότι το “Your Face Sounds Familiar” πιθανότατα θα μείνει εκτός του προγράμματος του ΑΝΤ1 τη φετινή χρονιά. Ωστόσο η ίδια απάντησε ποιος θα ήθελε να πάρει τη θέση του κριτή Αλέξη Γεωργούλη αν έπεστρεφε το show στον «αέρα».

Η Μαρία Μπεκατώρου ξέρει ήδη ποιον κριτή θέλει στη θέση του Αλέξη Γεωργούλη

«Θα ήθελα στη θέση του Αλέξη Γεωργούλη να δω τον Νίκο Μουτσινά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετείχε στους δύο τελευταίους κύκλους του Your Face Sounds Familiar ως κριτής, όμως φέτος συνεργάζεται με το Open όπου παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι “Joker“.

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης σημειώνοντας το εξής. «Θα κρίνω την ωραία συγκυρία να ζούμε φέτος τηλεόραση με νέα πρόσωπα γιατί αυτό είχε πολύ καιρό να γίνει και είναι ωραίο που τα κανάλια δίνουν και πολύ large προσφέρουν μια ωραία κεντρική θέση σε ένα νέο κορίτσι».

Τέλος η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στην αλλαγή που έχει δει στο σώμα της μετά από την απώλεια κιλών της και παραδέχθηκε ότι πλέον ανεβαίνει πολύ συχνά στη ζυγαριά της. Όπως είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, παλαιότερα η σχέση της με τη ζυγαριά δεν ήταν τόσο καλή. «Εννοείται. Πριν τα χάσω δεν ανέβαινα στη ζυγαριά», απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.