CELEBRITIES

Τίνα Μιχαηλίδου: Η ανάρτηση μετά την παραίτησή της από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» και η στήριξή της στην Ελεονώρα Μελέτη

Instagram.com/tina.michailidou

Με μία ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου θέλησε να επιβεβαιώσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει υποβάλει την παραίτησή της από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» του Alpha. Η είδηση της παραίτησής της, είχε σχολιαστεί από το Πρωινό του ΑΝΤ1, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου.

Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι η Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή, λόγω των κακών σχέσεών της με τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε την επιμέλεια της εκπομπής. «Της είχε γίνει πρόταση να φύγει από την ομάδα της εκπομπής και να κάνει τις ζωντανές συνδέσεις για την εκπομπή. Αντιπρότεινε να κάνει τις ζωντανές συνδέσεις για το δελτίο ειδήσεων. Αυτό δεν έγινε δεκτό. Δεν ήθελε να παραμείνει σε αυτη την εκπομπή. Ο λόγος είναι μαθαίνω, η κακή σχέση που έχει εδώ και μήνες με τον Νίκο Μάνεση. Μάλιστα φημολογείται στους διαδρόμους του Alpha ότι πριν λίγες μέρες, υπήρξε πολύ έντονο λεκτικό επεισόδιο που έφτασε στο όριο του bullying. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου αυτά, δεν θα κατονομάσω την πηγή», είπε ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος τόνισε ότι η σχέση της δημοσιογράφου και του Νίκου Μάνεση ήταν προβληματική και πριν την έναρξη της εκπομπής. Η ίδια η Τίνα Μιχαηλίδου ανέφερε στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε από μία φωτογραφία από τα παρασκήνια της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», ότι παραιτήθηκε για έναν πολύ σοβαρό λόγο, χωρίς να αναλύει κάτι περισσότερο. Πάντως δεν δίστασε να στηρίξει δημόσια την Ελεονώρα Μελέτη και να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους.

Η Τίνα Μιχαηλίδου για την παραίτησή της

«Κι όμως, παραιτήθηκα! Δεν έχω παραιτηθεί από άλλες και άλλες εκπομπές και έχω υπηρετήσει αυτό το κανάλι όλα αυτά τα χρόνια με πολλή αφοσίωση και αγάπη! Έχω σταθεί με πολύ μεγάλο επαγγελματισμό σε ό, τι και αν μου έχει ζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια! Προφανώς και για να παραιτούμαι στα μέσα Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος», ανέφερε η Τίνα Μιχαηλίδου

«Προφανώς και δεν μου είναι ευχάριστο να παραιτούμαι από ένα κανάλι που αγάπησα πολύ, που υπηρέτησα με πάθος, χωρίς να κοιτάω ποτέ το ρολόι, χωρίς να λέω ποτέ “όχι” σε ό, τι και αν μου ζητήθηκε και να μένω χωρίς δουλειά στη αρχή της σεζόν. Όμως κάπου υπάρχουν κόκκινες γραμμές και όταν αυτές ξεπερνιούνται και καταπατούν τις αξίες μου, την αξιοπρέπεια μου και τον αυτοσεβασμό μου, τα όρια είναι διακριτά.

Οι γονείς μου, μού έχουν μάθει να μην τα παρατάω ποτέ, αλλά μου έχουν μάθει επίσης να μην ανέχομαι καταστάσεις που προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και τις αξίες μου. Να δίνω τον εαυτό μου στη δουλειά, αλλά όχι και την ψυχή μου! Να παλεύω για τα ιδανικά μου με ήθος και σεβασμό, να είμαι ευγενής, αλλά να μην σκύβω το κεφάλι όταν κάποιος ξεπερνά τα διακριτά μου όρια», τόνισε η δημοσιογράφος.

Η στήριξη στην δημοσιογραφική ομάδα και την Ελεονώρα Μελέτη

«Δυστυχώς είναι η μόνη φωτογραφία που έχω από αυτήν την εκπομπή και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά -έναν έναν- όλους τους εικονιζόμενους συναδέλφους για αυτή τη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια», σημείωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Ήταν τιμή μου που τη γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί της. Είναι “αντράκι” και την ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση», είπε. «Όσο για τις ζωντανές συνδέσεις, από αυτές καθιερώθηκα, τις αγάπησα και θα το έκανα ξανά με πολύ μεγάλη μου χαρά, αλλά όχι στο πλαίσιο κανενός εκφοβισμού. Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να παλεύετε γι’ αυτά, αλλά να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας τα ορίζει και να αποφασίζει για την “συντέλειά” σας», κατέληξε η Τίνα Μιχαηλίδου.

Το περιστατικό της περασμένης σεζόν

Όπως ανέφερε ο Νίκος Παρτσιώλης στο «Πρωινό» πέρσι ένα βίντεο που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση με πλάνα από το 2015 είχε γίνει αιτία να συζητηθεί το όνομά του. Ο παρουσιαστής εμφάνισε γεγονότα που είχαν συμβεί το έτος 2015 στα σύνορα της χώρας με την Βόρεια Μακεδονία ως συμβάντα την 1η Μαρτίου 2020 στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Όπως αποκάλυψε η ομάδα του Πρωινού, η Τίνα Μιχαηλίδου ήταν εκείνη που «έριξε» το video στον «αέρα» κι εκείνος είχε προστατεύσει την ομάδα του, υποβάλλοντας την παραίτησή του στον Alpha, που όμως δεν έγινε δεκτή.