ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ελεονώρα Μελέτη: Η ξεκάθαρη δυσαρέσκειά της για την εκπομπή της. Η ατάκα που τα λέει όλα

Η Ελεονώρα Μελέτη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν άφησε τη μεταμεσονύκτια ζώνη και μετακόμισε στην πρωινή με ένα κόνσεπτ ήδη δοκιμασμένο. Η «Ώρα για Μελέτη» βασίζεται στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με τον Νίκο Μάνεση να έχει αναλάβει την επιμέλεια της συγκεκριμένης εκπομπής.

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί πολύ εύκολα να υποστηρίξει και αυτό το είδος εκπομπής, άλλωστε το έχει κάνει με επιτυχία και στο παρελθόν, όμως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και τα νούμερα τηλεθέασης όχι τα (υψηλά) αναμενόμενα.

Και κάπου εδώ ξεκινούν οι γκρίνιες για το τι έχει πάει λάθος και τι πρέπει να αλλάξει. Ακούστηκε πως η Ελεονώρα Μελέτη παραιτήθηκε, φήμη που η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει με τον Νικόλα Ράπτη.

«Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα; Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο. Του πολέμου. Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση.

Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πώς ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα.

Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη; Πας καλά και εσύ; Τι μηνύματα κοινωνικά είναι αυτά που περνάς στους ακροατές»;

«Δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία» κράτα τη φράση γιατί συμπυκνώνει όλα όσα συμβαίνουν. Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να μην παρατάει τα όπλα αλλά μέσω Instagram εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την εκπομπή.

H Ελεονώρα Μελέτη απαντά στο Instagram

Οι ακόλουθοι έστειλαν τις ερωτήσεις τους κι εκείνη απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια. Έχει καταστεί σαφές πιστεύω.

Ελεονώρα Μελέτη Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη Ελεονώρα Μελέτη