ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H Ελεονώρα Μελέτη έφυγε από την πρωινή ζώνη του Alpha. Ποιος βρέθηκε στη θέση της;

To οριστικο τέλος της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», το οποίο αναφέρθηκε στις ψυχαγωγικές εκπομπές του σαββατοκύριακου «Έλα Χαμογέλα» και «Καλύτερα δε γίνεται», επιβεβαιώθηκε το πρώι της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου, με την άλλαγή προγράμματος που ανακοίνωσε ο σταθμός. Στη θέση της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» από σήμερα θα παίζει η εκπομπή «Alpha παντού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open, οι παρουσιαστές της νέας εκπομπής του Alpha θα είναι η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης. Λίγο μετά τις 11 το πρωί στον Alpha, οι τρεις τους βρέθηκαν πράγματι στον «αέρα» του σταθμού.

Η αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Ελεωνόρα Μελέτη

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο Χάρης Λεμπιδάκης αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές ειδήσεις που αφορούν στον Alpha, με τη Ναταλία Γερμανού να αναφέρει ότι αν υπάρχει κάποιο επίσημο ρεπορτάζ και ανακοίνωση από τον σταθμό κατά πάσα πιθανότητα θα δημοσιευτεί από την πρωινή εκπομπή του Alpha, “Happy Day” την επομένη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο ζήτημα το πρωί της Δευτέρας, 2 Νοεμβρίου. «Επειδή χθες άκουσα και διάβασα sites, ότι είπε η Ναταλία Γερμανού ότι εγώ θα μιλήσω για την Ελεονώρα Μελέτη και με έπαιρναν και από τον σταθμό να δουν τι και πως. Δεν σκοπεύω να πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι. Γιατί όταν κάτι συμβαίνει στον σταθμό σου, δεν μπορείς και λόγω κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να συζητήσεις. Δεν ξέρω το παρασκήνιο, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, δεν με αφορά το ζήτημα.

Και όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, αν θες να το παίξεις σωστά, πρέπει να έχεις όλες τις πλευρές. Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δεν μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές. Οπότε φυσικά δεν έχω και δεν θα πω και τίποτα. Εύχομαι να είναι όλα για καλό των εμπλεκομένων και από εκεί και πέρα όταν κάποιος θέλει να μιλήσει να πει κάτι θα το πει. Σίγουρα δεν θα είμαι εγώ αυτή» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το προδιαγεγραμμένο τέλος

Η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» ολοκληρώθηκε πρόωρα ωστόσο είναι μια είδηση που δεν εξέπληξε κανέναν. Οι εντάσεις στην ομάδα, μετά τις συνεχείς διαμάχες της παρουσιάστριας και του Νίκου Μάνεση, που για τις τρεις πρώτες εβδομάδες της εκπομπής, είχε αναλάβει την επιμέλειά της, αλλά και οι χαμηλές της επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, δεν προδίκαζαν ένα μέλλον χωρίς απρόοπτα. Παράλληλα οι συνεχείς αποχωρήσεις δημοσιογράφων από την εκπομπή, χωρίς να αντικαθίστανται, είχε κάνει το έργο της εκπομπής σχεδόν αδύνατο.

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να έχει συμβόλαιο με τον Alpha ενώ επανειλημμένα έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της, να επιστρέψει στη late night ζώνη του σταθμού όπου παρουσίαζε την επιτυχημένη εκπομπή «Μεσάνυχτα». Μένει να δούμε αν θα εισακουστεί.