FIT LIKE A PRO

Οι καλύτερες ασκήσεις Yogilates για λεπτά και γραμμωμένα χέρια

Μαριλένα Σπηλιωτοπούλου

Η Yogilates Instructor και guest fitness expert του Ladylike, Νικολέτα Βερναδάκη, αυτή την εβδομάδα σού προτείνει 6 ασκήσεις Yogilates που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου, για λεπτά και γραμμωμένα χέρια. Η μέθοδος Yogilates, που συνδυάζει Yoga και Pilates δεν φουσκώνει το σώμα, αλλά το γραμμώνει απίστευτα. Και το συγκεκριμένο workout εστιάζει στην εκγύμναση των χεριών.

Οι ασκήσεις Yogilates που θα κάνουν τα χέρια σου πιο γραμμωμένα και πιο λεπτά

Χρήσιμα tips για να κάνεις την κάθε άσκηση Like A Pro

  • Cactus pose: Τα χέρια έρχονται στο ύψος των ώμων και είναι λυγισμένα στις 90 μοίρες. Οι ώμοι έρχονται πάνω, πίσω και κάτω.
  •  Prayerpose: Οι αγκώνες μένουν ενωμένοι και ανεβοκατεβάζουμε.
  •  Namaste to W pose: Ενωνουμε τα χέρια μπροστά από το στήθος και πιέζουμε κάτω και πλάγια.
  •  Arm cyrcles: Τα χέρια εκτείνονται στο ύψος των ώμων για 25 περιστροφές. Κάνουμε μικρούς κύκλους προς τα μπροστά και 25 προς τα πίσω.
  • Σανίδα shouldertaps: Τα πέλματα κάθετα στο έδαφος. Το σώμα μας δημιουργεί ευθεία από την κορυφή του κεφαλιού μέχρι τις φτέρνες. Οι αγκώνες ελαφρά λυγισμένοι για αποφυγή υπερέκτασης.
  • Cobra push ups: Ξεκινώντας από πρηνή θέση τοποθετούμε τις παλάμες δίπλα στο στήθος και τα πόδια μένουν στο άνοιγμα της λεκάνης. Πιέζοντας τις παλάμες στο έδαφος, σηκώνουμε ψηλά τον κορμό και τραβάμε τον αφαλό πίσω και πάνω. Οι αγκώνες είναι κοντά στα πλευρά και ο θώρακας ανοιχτός. Λυγίζοντας τους αγκώνες κατεβαίνουμε στην αρχική θέση.

    Δες εδώ το προηγούμενο Fit Like A Pro video της Νικολέτας Βερναδάκη