FIT LIKE A PRO

Με αυτές τις 6 ασκήσεις θα δεις τα χέρια σου πιο αδύνατα και γραμμωμένα από ποτέ

24 Media

Αν αναζητάς ένα σύντομο και αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής για αδύνατα και γραμμωμένα χέρια, η personal trainer και pilates instructor, Ρένα Βουτσινά, έχει να σου προτείνει το κατάλληλο. Η νέα guest fitness expert του LadyLike ετοίμασε για σένα ένα workout με 6 ασκήσεις που γίνονται με βαράκια ή μπουκαλάκια νερό ανά χείρας, ή και τίποτα. Το πιο απαραίτητο απ’ όλα είναι να έχεις τη διάθεση να δεις το σώμα σου να αλλάζει από την ευεργετική επίδραση της γυμναστικής.

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής που γίνεται γρήγορα, με 6 στοχευμένες ασκήσεις για αδύνατα, γραμμωμένα χέρια.

Οι 6 απόλυτες ασκήσεις για αδύνατα και γραμμωμένα χέρια

 

Οι ασκήσεις αναλυτικά, για να τις εκτελέσεις Like A Pro

Αφού κάτσεις λοιπόν στα γόνατά σου- ή σε όρθια θέση, με τα πόδια στο άνοιγμα της λεκάνης και ελαφρώς λυγισμένα- κρατάς ίσια πλάτη, κάτω τους ώμους και την κοιλιά ενεργοποιημένη πιέζοντας τον αφαλό προς τα μέσα, προχωράς στις ασκήσεις:

Άσκηση 1: Έχοντας τα χέρια σου λυγισμένα σε ορθή γωνία, άνοιξέ τα προς τα έξω προσπαθώντας να ενώσεις τα κόκαλά σου στην ωμοπλάτη.

Άσκηση 2: Κράτα τα χέρια σου σε ορθή γωνία και ανέβασε τους αγκώνες μέχρι το ύψος των ώμων.

Άσκηση 3: Κράτα τα χέρια σου σε ορθή γωνία, στον αέρα και στο ύψος των ώμων. Κάνε στροφή των ώμων προς τα πάνω.

Άσκηση 4: Τα χέρια τεντώνουν προς το ταβάνι και επανέρχονται με τους αγκώνες λυγισμένους κοντά στα πλευρά. Η πλάτη είναι ίσια και ο αφαλός τραβηγμένος μέσα, προς τη σπονδυλική στήλη.

Άσκηση 5: Γέρνα τον κορμό λίγο μπροστά, κράτα την πλάτη είναι ίσια και τον αυχένα στη συνέχεια της σπονδυλικής στήλης. Μην κοιτάς μπροστά και μην ρίχνεις το κεφάλι. Λύγιζε τους αγκώνες σε ορθή γωνία δίπλα στα πλευρά και τέντωσε τα χέρια προς τα πίσω. Η κίνηση γίνεται από τον αγκώνα και κάτω.

Άσκηση 6: Κράτα τα χέρια τεντωμένα πίσω από τον κορμό και πίεσε προς τα πάνω.