ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 4 ζώδια που φαίνονται σκληρά αλλά είναι “βούτυρο”

Όταν γνωρίζεις κάποιον, δεν μπορείς να ξέρεις από την αρχή πώς αντιδρά σε κάθε περίσταση ή πόση ευαισθησία κι αγάπη κρύβει. Κάποιοι άνθρωποι φαίνονται ευγενικοί και ήπιοι αλλά μέσα τους κρύβουν ένα ηφαίστειο που ξεχύνεται κι όποιον πάρει ο Χάρος, ενώ άλλοι δείχνουν σκληροί και αυστηροί, αλλά κλαίνε σε εμβρυική στάση όταν γυρίζουν στο σπίτι τους το βράδυ. Είσαι ακόμα σε αυτό το αρχικό στάδιο και βιάζεσαι να κρεμάσεις σε κάποιον την ταμπέλα του σκληρού; Δες ποια ζώδια σε ξεγελούν (άθελά τους) και βγες από την πλάνη.

 

Καρκίνος

Ίσως το μόνο ζώδιο που καταφέρνει να είναι σκληρό και μαλακό την ίδια στιγμή. Είναι βέβαια πολύ λογικό, εάν σκεφτείς ότι το σύμβολό του είναι το καβούρι. Σκληρό δυνατό περίβλημα που κάνει τους άλλους ανθρώπους να νιώθουν ότι ο Καρκίνος κρύβει όλα του τα συναισθήματα. Και αυτό είναι αλήθεια, αλλά μέχρι να φτάσει στο σημείο να νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Όταν τα «άγνωστα νερά» γίνουν οικεία, δίνει όλη του την αγάπη και μπορεί να μείνει εκεί για πάντα.

Παρθένος

Τι σου έρχεται πρώτο στο μυαλό; Τελειομανία, ψυχαναγκασμός και κριτική. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για ένα ζώδιο με χρυσή καρδιά μικρού παιδιού, αλλά χρειάζεσαι γεωτρύπανο μέχρι να φτάσεις εκεί. Η τελειομανία του είναι ο τρόπος να δείξει το νοιάξιμο και την αγάπη, ενώ έχει αποθέματα απέραντης υπομονής με τους άλλους ανθρώπους.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που είναι πιο καχύποπτα μέσα στη σχέση τους

Σκορπιός

Τα σκληρά παιδιά του ζωδιακού κύκλου είναι ελαφρώς παρεξηγημένα. Αυτό που ερμηνεύεται ως αυστηρότητα είναι τα όρια που θέτουν, στην αρχή μίας σχέσης. Πρόκειται όμως για αφοσιωμένο και ευαίσθητο ζώδιο που θα έκανε τα πάντα για τους φίλους και την οικογένειά του, χωρίς να περιμένει κάτι σε αντάλλαγμα. Αυτή η αφοσίωση είναι που τα κάνει να έχουν τόσο ευαίσθητη και παρεξηγημένη καρδούλα.

Αιγόκερως

Αυτή η συναισθηματική δύναμη που έχουν μεταφράζεται συνήθως ως σκληρότητα. Ναι δε θα αρνηθούμε ότι ο Αιγόκερως είναι ένα μονόχνωτο ζώδιο, αλλά δεν είναι σκληρό. Στη δουλειά είναι μετρημένος και βάζει όρια, αλλά στις προσωπικές του σχέσεις είναι δοτικός, μαλακός και γλυκούλης. Εκτός αν τον θίξεις. Εκεί «την έκατσες».