ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πριν από 1 εβδομάδα

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ LADYLIKE: "Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ"

Μία συζήτηση με τον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, για την Αθήνα, τις αλλαγές που έχει ανάγκη η πόλη, τις γυναίκες της ζωής του και τις γραβάτες.
Πριν από 1 μήνα

Η ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΡΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ L'ORÉAL HELLAS, ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ''ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ''

Μιλήσαμε με την Αλεξία Μπρη για την προσφορά του προγράμματος «L'ORÉAL-UNESCO Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη» και την εξέλιξη του θεσμού όλα αυτά τα χρόνια.
Πριν από 1 μήνα

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: ''ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ''

Η Κατερίνα Στανίση είναι μία από τις ελάχιστες διάσημες Ελληνίδες που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία και μοιράζεται το μήνυμά της με το Ladylike.
Πριν από 2 μήνες

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ: "Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ"

Η ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών, του 12 ετών Αχιλλέα, της 3 ετών Αγάπης και ενός ακόμη κοριτσιού ενός έτους. Έχοντας, λοιπόν, δοκιμάσει τρεις φορές τη διαδικασία του θηλασμού μαζί τους, μοιράζεται την εμπειρία της με το Ladylike.
Πριν από 2 μήνες

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ: ''ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ''

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού η παρουσιάστρια μοιράζεται με το Ladylike τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές από την εμπειρία της με τον θηλασμό της κόρης της Αλεξάνδρας.
Πριν από 3 μήνες

#BOOBS: Η ΣΥΛΒΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΟΥ ΣΤΗΘΟΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ)

Το project #bOObs έχει σα στόχο να δείξει την πραγματική εικόνα του γυναικείου στήθους, να μας βοηθήσει να το αποδεκτούμε όπως είναι και να μας ευαισθητοποιήσει για τον καρκίνο του μαστού.