ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιώργος Κρικοριάν ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά ενώ ένα cafe καιγόταν

24 Media Creative Team

Ο Γιώργος Κρικοριάν έχει τρομερό τρακ όταν βρίσκεται στη θέση του συνεντευξιαζόμενου. Λογικό, έχει περάσει τα τελευταία 10 χρόνια στη θέση του δημοσιογράφου που πρέπει να φέρει αποκλειστικά θέματα για την πιο άγρια ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης, τις πρωινές εκπομπές.

Ο Γιώργος Κρικοριάν μέσα σε 30 λεπτά μπορεί να πείσει τον καθένα ότι είναι ο πιο ευγενικός, εργατικός και προσγειωμένος άνθρωπος που βγήκε ποτέ στο γυαλί. Το παιδί δεν έχει ψευδαισθήσεις μεγαλείου, δεν πιστεύει ότι η δουλειά των τηλεοπτικών παρουσιαστών διαφέρει από τη δουλειά των υπόλοιπων ανθρώπων (αν εξαιρέσεις την αναγνωρισιμότητα, κάτι που ο Γιώργος Κρικοριάν άργησε να το καταλάβει γιατί πίστευε για μεγάλο διάστημα ότι όλοι οι άνθρωποι που τον κοιτούν στο δρόμο έντονα είναι γνωστοί του). Ναι, ο άνθρωπος είναι καλό παιδί, δεν προσποιείται ότι είναι. 

Μέσα σε 6:30 λεπτά θα μάθεις αυτά που φανταζόσουν για το πιο συμπαθητικό παιδί της πρωινής ζώνης (ξέρει που θα φας το νοστιμότερο αρμένικο κεμπάπ, δεν αγαπά τις τηλεοπτικές κόντρες και τα πεσίματα με τα μικρόφωνα) αλλά και πράγματα που δεν θα σου περνούσαν ποτέ από το μυαλό στα (You ‘ve Got Male βίντεο του LadyLike μαθαίνουμε τα πάντα). Ο Γιώργος Κρικοριάν γνώρισε την κοπέλα του, Χριστίνα, εντελώς τυχαία, σε ένα καφέ που πήρε φωτιά, κι όσο περίμεναν την πυροσβεστική έκανε τη σωστή γυπαετίσια κίνηση και πήρε το τηλέφωνό της

Ο Γιώργος Κρικοριάν ζει το όνειρό του, είναι η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη (ή να είσαι nepo baby/βύσμα) για να μπεις στην τηλεόραση.  Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2014, στην εκπομπή Καλοκαίρι παντού στον Alpha επειδή συμπλήρωσε μια αίτηση και πέρασε από ένα casting. Ξέρει τα πάντα για τα παρασκήνια των reality (δούλεψε και στο Nomads και στην εκπομπή GlobeTrotters) και τον σταματούν άγνωστοι στο δρόμο για να του πουν ότι μοιάζει με εκείνον από τη Φωλιά των Κου Κου ή πλέον από το Πάμε Δανάη. Κι αυτός ο καλεσμένος της video series του LadyLike, You ‘ve got Male, έχει μπόλικες ιστορίες να μοιραστεί. 

Είναι σχεδόν AI. O Γιώργος Κρικοριάν έχει πάει μετά από ξενύχτι στην εκπομπή. Αλλά το ξενύχτι αυτό ήταν για δουλειά. Επίσης, ποτέ μα ποτέ δεν θα προσβάλλει κάποιον στον τηλεοπτικό αέρα για να τον κάνουν θέμα sites και να προκαλέσει ίντριγκες. Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση και ο Γιώργος Κρικοριάν τους καταρρίπτει όλους. Τι άλλο μας είπε ο Γιώργος Κρικοριάν; Έχει κάνει τηλεοπτικό beef. Πατάς play και μαθαίνεις τα πάντα.

Info: Ο Γιώργος Κρικοριάν είναι και φέτος στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μαζί με τη Δανάη Μπάρκα, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Άρη Καβατζίκη, αποδεικνύουν πώς μπορούν να διαφωνούν εποικοδομητικά και να γίνονται μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές.