OPINIONS

Οι εναλλακτικές χρήσεις του selfie stick

Απέκτησες, λοιπόν, κι εσύ ένα selfie stick. Έβγαλες τις φωτογραφίες σου, ταγκαρίστηκες στο Facebook, φιλτραρίστηκες στο Instagram και, γενικότερα, το δούλεψες από καλλιτεχνικής άποψης.

Πώς αλλιώς, όμως, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, πριν το καταχωνιάσεις σε ένα συρτάρι για να το ανασύρεις ξανά λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές;

Το selfie stick έχει εναλλακτικές χρήσεις που δε φαντάζεσαι.

 

Στο LadyLike σκεφτήκαμε για σένα και σου παρουσιάζουμε τις πιο κάτω ιδέες:

 

Τυλίγεις την άκρη του stick με ένα ξεσκονόπανο, το στερεώνεις με ένα λαστιχάκι και φτάνεις να ξεσκονίσεις τα κάδρα χωρίς να χρειάζεται να τεντώνεις επικίνδυνα τη μέση σου.

Με τον ίδιο τρόπο, επιμηκύνοντας στο φουλ το stick, καθαρίζεις και τις γωνίες του σαλονιού, που όλο τις παραμελείς επειδή δεν τις φτάνεις ή βαριέσαι να κατεβάζεις τη σκάλα από το πατάρι.

Μόλις καλοκαιριάσει και οι προσφιλείς μας (not) κατσαρίδες κάνουν την εμφάνισή τους, παίρνεις μια σαγονιάρα, τοποθετείς τη διχάλα της πάνω στην άκρη του stick, τη στερεώνεις με ένα λαστιχάκι, οπλίζεις και “καθαρίζεις” το σιχαμερό έντομο, όσο ψηλά στον τοίχο κι αν έχει φτάσει.

Θέλεις να πιάσεις ένα αντικείμενο που βρίσκεται ψηλά; Ανοίγεις το stick, σπρώχνεις το αντικείμενο προς τα εσένα και τελείωσες.

Πώς θα τινάξεις καλά τα σεντόνια; Θεωρητικά με το ειδικό πλαστικό “τιναχτήρι”, το οποίο ποτέ δε βρίσκεις, εκεί που το έχεις καταχωνιάσει. Το stick αντικαθιστά επάξια και το «τιναχτήρι».

Το selfie stick είναι, επίσης, ιδανικό για να ξύσεις την πλάτη σου, σε περίπτωση που είσαι μόνη στο σπίτι και δε φτάνουν τα χέρια σου στο σημείο που σε «τρώει».

Κάθεσαι να ξαποστάσεις μετά από όλες αυτές τις δουλειές και θέλεις να πιάσεις τα χαρτομάντηλα που είναι μακριά σου, χωρίς να μετακινηθείς. Το stick είναι πολύτιμος βοηθός σου και σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή της καθημερινότητάς σου.

Ποτέ πια νοικοκυριό/ κυνήγι εντόμου/ τίναγμα σεντονιών/ ξύσιμο στην πλάτη χωρίς τον νέο καλύτερό σου φίλο από τον κόσμο των gadgets, το selfie stick!

Φωτογραφίες: Gertrude Gary Milk