SEX

Τώρα μπορείς να κάνεις σεξ με ταμπόν

Σεξ με περίοδο χωρίς να υπάρξουν λεκέδες, γίνεται; Ναι, απαντάει η εταιρεία The Flex Company και δημιουργεί το πρώτο ταμπόν που μπορείς να φορέσεις όταν κάνεις σεξ. Ξέχνα όσα ήξερες, γιατί το FLEX απλά ανατρέπει τα δεδομένα.

Πίσω από την ανακάλυψη του, βρίσκεται γυναίκα και αυτό μας κάνει να νιώθουμε ένα τσικ πιο αισιόδοξες σχετικά με το πόσο καλή θα είναι εμπειρία για όσες γυναίκες επιλέξουν το FLEX.

 

Ο τρόπος που λειτουργεί μοιάζει με το κύπελλο περιόδου, όμως η διαφορά είναι ότι τοποθετείται επί του τραχήλου και έτσι εμποδίζει προσωρινά το αίμα. Μια γυναίκα μπορεί να το φοράει μέχρι και 12 ώρες και εννοείται ότι έχει περάσει από όλα τα απαραίτητα τεστ. Η εταιρεία, δέχεται ήδη παραγγελίες και τον Σεπτέμβριο θα γίνουν οι πρώτες παραδόσεις πακέτων.

Όπως γράφει και στο site, πρόκειται για ένα ταμπόν που θα βοηθήσει τις γυναίκες να κάνουν σεξ με περίοδο, χωρίς να έχουν παρατράγουδα. Προσαρμόζεται σε κάθε γυναικείο σώμα και αυτό το καθιστά το πιο άνετο της αγοράς. Είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση, υποαλλεργικό και δε συνδέεται με τον σύνδρομο τοξικού σοκ. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δε θεωρείται τρόπος αντισύλληψης, οπότε προσοχή. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο!