ΔΕΡΜΑ

Πώς βελτιώνεται η όψη μιας ουλής;

Unsplash

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, πολλά είναι τα γεγονότα που μπορούν να μας σημαδέψουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η τελευταία κατηγορία είναι αυτή που περιλαμβάνει εμπειρίες που έχουν σημαδέψει το σώμα μας. Σημάδια που έχουν τη δική τους, μοναδική ιστορία. Ουλές που συνδέονται από ευχάριστες ή δυσάρεστες αναμνήσεις. Μια σημαντική επέμβαση που βγήκε σε καλό. Οι ραφές στην κοιλιά από την καισαρική τομή που συμβολίζει τον ερχομό μιας νέας ζωής στον κόσμο, το μονοπάτι της μητρότητας. Ένα ατύχημα που σου κόστισε από πολλές πλευρές. Εκείνη τη φορά που έπεσες καταλάθος.

Συμπερασματικά, το σώμα μας λειτουργεί πολλές φορές σαν χάρτης γεγονότων. Μόνο που ορισμένες διαδρομές θέλεις να σβηστούν εντελώς από αυτόν. Θέλεις να απαλλαγείς από εκείνο το σημάδι που έχεις συνδέσει με μια δυσάρεστη ανάμνηση χωρίς ωστόσο να υποβληθείς σε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση. Πέρα από το κομμάτι των αναμνήσεων, βέβαια, η ουλή που αλλάζει τοπικά την όψη του δέρματός σου είναι κάτι που δεν επιδρά θετικά στην αυτοπεποίθησή σου, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε η επούλωση μιας πληγής δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Και κάπου εδώ, έρχεται η Hansaplast που ειδικεύεται στην περιποίηση των τραυμάτων και δίνει την πιο άμεση και εύκολη λύση για κάθε σημάδι που δεν θέλεις να «βαραίνει» άλλο στο σώμα σου.

Στις παρακάτω γραμμές, λοιπόν, βρίσκεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Hansaplast Scar Reducer που αντιμετωπίζει τα σημάδια των ουλών και σε βοηθάει να αγαπήσεις ξανά τον εαυτό σου.

To Hansaplast Scar Reducer είναι ο νέος σύμμαχός σου απέναντι στις ανεπιθύμητες ουλές. Συνδυασμός επιστήμης & καινοτομίας

Με όπλο την επαναστατική του προσέγγιση, το Hansaplast Scar Reducer είναι το νέο, καινοτόμο επίθεμα που δρα αποτελεσματικά, αναπλάθοντας τόσο νέες όσο και παλιότερες ουλές που δεν ήξερες πώς να τις αντιμετωπίσεις. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα ειδικό επίθεμα που μειώνει την ορατότητα των ανεπτυγμένων και διαμορφωμένων ουλών δίνοντάς τους μια ανανεωμένη εμφάνιση. Ουσιαστικά, τις κάνει πιο απαλές, ήπιες, επίπεδες και ελαστικές.

Επιστήμη, καινοτομία και τεχνολογία ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Hansaplast Scar Reducer, το οποίο μειώνει της εξωτερική εικόνα των ουλών χωρίς κόπο. Πώς; H σύνθεσή του βοηθά στην πιο γρήγορη ανάπλαση της επιδερμίδας και στην επιστροφή της στη φυσιολογική της κατάσταση.

Ακόμα ένα σημαντικό όφελος του Hansaplast Ανάπλασης Ουλών είναι η διαφάνεια του αυτοκόλλητου επιθέματός του από πολυουρεθάνη ώστε να μην ξεχωρίζει σε περίπτωση που θέλεις να το τοποθετήσεις σε εμφανές σημείο του σώματός σου. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από πολυουρεθάνη χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στην επαγγελματική φροντίδα πληγών, για την ασφαλή μείωση των ανεπτυγμένων και διαμορφωμένων υπερτροφικών ή χηλοειδών ουλών.

ουλές Hansaplast

Πότε θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα; Θα αναρωτιέσαι τώρα. Μετά από τις 3-4 πρώτες εβδομάδες χρήσης για 12 ώρες σε καθημερινή βάση. Ιδανικά πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για 8 συνεχόμενες εβδομάδες ώστε να μπορείς να διακρίνεις μια αυξημένη βελτίωση στην εμφάνιση της ουλής.

Το διαφανές επίθεμα είναι σχεδιασμένο για να ενυδατώνει ακόμα περισσότερο τον ουλώδη ιστό και να αυξάνει τη θερμοκρασία στον ιστό της ουλής. Η διαδικασία αυτή δίνει ώθηση στην αναγέννηση της επιδερμίδας και βοηθά στην επαναδιαμόρφωση της ουλής.

Βασικά οφέλη συνοπτικά:

  • Διακριτικό διαφανές επίθεμα
  • Εύκαμπτο υλικό που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει για μεγάλη άνεση
  • Εύχρηστο, μπορεί να κοπεί στο επιθυμητό μέγεθος
  • Ανθεκτικό στο νερό
  • Πολύ φιλικό προς την επιδερμίδα

Ήρθε η ώρα να εκτιμήσεις την ομορφιά που ξεπροβάλλει από κάθε πλευρά της ζωής σου!